Matt Damon και Ben Affleck πιάνουν τα σπαθιά στο μεσαιωνικό έπος του Ridley Scott

Το Τhe Last Duel υπόσχεται επικές μάχες και τρομερές ερμηνείες.

Τι άλλο θέλεις; Μεσαίωνας, Ridley Scott και ο κλασικός πόλεμος των 100 χρόνων μεταξύ Γαλλίας και Αγγλίας. Μοιάζει ιδανικό; Ναι είναι. Και που να δεις το cast. Matt Damon, Ben Affleck, Adam Driver, Jodie Comer, Nathaniel Parker.

 

 

Η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία και ακολουθεί τη ζωή του Jean De Carrouges και του Jacques Le Gris, δύο φίλων που τελικά γίνονται εχθροί αφού η σύζυγος του Carrouges, Marguerite, δέχεται επίθεση από τον Le Gris. Ακούγεται καλό. Αλλά μόνο που ακούμε το όνομα του Ridley Scott αισθανόμαστε μία κάποια ασφάλεια.

 

 
 

Έτσι για να συνεχίσουμε το στόρι της ταινίας, ο Carrouges μπαίνει μπροστά θέλοντας να υπερασπιστεί την τιμή της συζύγου του και καλεί τον πρώην φίλο του σε μία μάχη που μόνο ένας θα μείνει ζωντανός.

Ο Damon υποδύεται τον Jean De Carrouges, ενώ ο Adam Driver παίζει τον Jacques Le Gris. Μπορείς να φανταστείς όλο αυτό το cast να κρατάει σπαθιά και ασπίδες και να φοράει πανοπλίες; Γιατί όχι;

Η Jodie Comer είναι η Marguerite de Carrouges και πλάι τους βρίσκεται και ο Ben Affleck ως Count Pierre d’Alençon. Το φιλμ είναι βασισμένο στα βιβλία του Eric Jager, The Last Duel: A True Story of Crime, Scandal και Trial by Combat in Medieval France.

Ακόμη καλύτερα. Το ότι η ταινία είναι βασισμένη σε βιβλίο μας κάνει να θέλουμε να το δούμε ακόμη περισσότερο. Όλα δείχνουν ιδανικά για μία καλή ταινία εποχής.

Δες εδώ σκηνές από τα γυρίσματα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved