O σκηνοθέτης του The Raid ετοιμάζει ταινία δράσης με τον Tom Hardy

O Gareth Evans στήνει ένα all star cast για την ταινία με τον εύγλωττο τίτλο “Havoc”.

Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από όταν μπήκε στη ζωή μας το Raid και το αποτύπωμά του μοιάζει πολύ πιο φρέσκο. Ο συνδυασμός τρόμου και δράσης μέσα σε στο κλειστοφοβικό του περιτύλιγμα το έκανε στη στιγμή ως ένα από τα πιο κλασικά φιλμ της αντροπαρέας. 

 

 

Μαζί με το λίγο πιο εκτεταμένο του sequel που έδωσε ακόμα περισσότερο βάθος στην πλοκή του, μας χάρισε ένα από τα καλύτερα δίδυμα ταινιών δράσης όλων των εποχών το οποίο και παραμένει ολόφρεσκο. Τώρα ο σκηνοθέτης του Gareth Evans θα προσπαθήσει να μας δώσει μια ακόμα πιο επική ταινία δράσης και τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, δείχνουν ότι δεν θα είναι και πολύ δύσκολο να το καταφέρει. 

 

 

Το Havoc πρόκειται για μια σκοτεινή και μοναχική πορεία ενός αστυνομικού μέσα σε μια διεφθαρμένη πόλη. Σαν αφορμή χρησιμοποιείται μια συναλλαγή ναρκωτικών που πάει στραβά και ένας γιός σημαντικού πολιτικού προσώπου της πόλης που απαγάγεται. Συνωμοσίες, προδοσίες και πολύ ξύλο μπαίνουν στον διάβα του μπαρουτοκαπνισμένου αστυνομικού που τα βάζει με μία ολόκληρη πόλη και το μόνο που μένει να δούμε αν θα καταφέρει τελικά.

 

 

Το cast, εκτός του Tom Hardy περιλαμβάνει τους Timothy Olyphant, Forest Whitaker, Justin Cornwell, Jessie Mei Li, Quelin Sepulveda, Luis Guzmán, Sunny Pang και τη μαχητρια του UFC Michelle Waterson. Είναι ίσως η πρώτη σοβαρή προσπάθεια του Gareth Evans να κάνει κάτι mainstream στα κινηματογραφικά αφού το Havoc πρόκειται να προβληθεί μέσω της πλατφόρμας του Netflix. Με τη ματιά του Evans, το υποκριτικό ταλέντο του cast και το άφθονο ξυλίκι δεδομένο, είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε ακόμα ένα instant classic πολύ σύντομα. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved