Η νέα ταινία του Λάνθιμου, «Poor Things», παρασέρνει μαζί της όλο το Hollywood

Με δυνατά ονόματα στο cast κι έναν Έλληνα σκηνοθέτη που κατακτά σιγά, σιγά τον κόσμο.

Ο Γιώργος Λάνθιμος ξεκίνησε από πολύ χαμηλά και πλέον έχει φτάσει να θεωρείται από τους πιο περιζήτητους σκηνοθέτες του κόσμου. Με τα περίεργα σενάρια των ταινιών του και το καταπληκτικό κάστινγκ, έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό όλου του Χόλυγουντ.

Ποιος θα το περίμενε αυτό από έναν Έλληνα σκηνοθέτη;

 

Η νέα του ταινία Poor Things κουβαλάει μαζί της μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα του σύγχρονου κινηματογράφου.

 

Η Emma Stone, o Willem Dafoe και ο Mark Ruffalo θα είναι οι πρωταγωνιστές της νέας του προσπάθειας. Πλέον είναι γνωστό πως η Emma Stone δεν πάει πουθενά χωρίς τον Λάνθιμο, μιας και δηλώνει φανατική του κινηματογραφικού κόσμου του.

 

Στην νέα ταινία ο Λάνθιμος συνεργάζεται με τον σεναριογράφο της Ευνοούμενης, της προηγούμενης του ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστούσε και πάλι η Emma Stone. To σενάριο είναι βασισμένο στο βιβλίο του Ιρλανδού Αλισντερ Γκρέι «Χαμένα κορμιά: Επεισόδια από τη νεανική ζωή ενός γιατρού του Δημόσιου Οργανισμού Υγείας της Σκωτίας» (εκδ. Νεφέλη)

Το σενάριο είναι πέρα για πέρα τρελό μιας και εμπεριέχει πολλά στοιχεία από την ίδια την ιστορία του Φράνκενστάιν.

 

Κι όμως ο Λάνθιμος έχει στα σκαριά άλλη μία ταινία που θα είναι κι αυτή βασισμένη σε βιβλίο. Το δεύτερο αυτό πρότζεκτ λέγεται Hawkline Monster και θα είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Ρίτσαρντ Μπρόντιγκαν.

Φαίνεται πως ο Λάνθιμος έχει μπόλικη δουλίτσα κι εμείς περιμένουμε με αγωνία για το πρώτο τρέιλερ.

Δες τι έχει κάνει ο Λάνθιμος στη μεγάλη οθόνη:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved