LeBron James: Ο Βασιλιάς του μίσους

Έχουμε χάρτη και επίσημα με τους πιο μισητούς παίκτες του ΝΒΑ ανά πολιτεία της Αμερικής.

Είναι δεδομένο ότι οι σπουδαίοι άνθρωποι μαζί με τους fans έχουν και ταυτόχρονα και άπειρους haters. Το ΝΒΑ, μια βιομηχανία που κερδίζει κάθε χρόνο τις εντυπώσεις με το θέαμα αλλά και το lifestyle των αθλητών που την απαρτίζουν, δεν είναι δυνατόν να εξαιρείται από τη συγκεκριμένη κατάσταση αγάπης-μίσους.

Ο Μαγικός Κόσμος του Μπάσκετ είναι γεμάτος αστέρες που ο κόσμος αγαπάει αλλά και λατρεύει να μισεί, με τους κυρίους στο παρακάτω άλμπουμ να είναι οι πιο μισητοί σε όλη την Αμερική.

 

 

Όπως κατάλαβες και από τον τίτλο ο πιο μισητός όλων είναι ο LeBron James, ο οποίος μπορεί αποδεδειγμένα να είναι παικταράς και ενδέχεται ο κορυφαίος στη μετά-Jordan εποχή, ωστόσο το γεγονός ότι αυτοανακηρύχθηκε «βασιλιάς» χωρίς να του αποδώσουν τον συγκεκριμένο τίτλο δεν έκατσε ποτέ καλά σε αρκετό κόσμο, ο οποίος λατρεύει να μην πετυχαίνει τους στόχους του.

 

 

Οι ηγέτες της νέας φουρνιάς του ΝΒΑ έχουν πολλάκις αυτοανακηρυχθεί ως οι κορυφαίοι που έχουν εμφανιστεί ποτέ, ωστόσο αρκετός κόσμος που παρακολουθούσε μπάσκετ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού στο παρελθόν, έχει γελάσει αρκετά βλέποντας τέτοιες δηλώσεις. Αυτά ακούει ο άλλοτε «εχθρός» του Michael Jordan, Isiah Thomas, φτάνοντας σε σημείο να υπερασπιστεί τον άνθρωπο που κατά τα λεγόμενα του στέρησε τη συμμετοχή στην Dream Team του 1992, λέγοντας πως «η νέα γενιά πρέπει να μάθει να κρατάει τα λόγια της. Είδατε ποτέ τον Jordan να λέει ότι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών; Εμείς δεν λέγαμε ποτέ ότι ήμασταν οι καλύτεροι, αφήναμε τους άλλους να το πουν», δήλωνε καυστικά ο σκληρόπετσος των Bad Boys των 80’s.

 

 

Επειδή σου τάξαμε έναν πίνακα-μίσους του ΝΒΑ, μπορείς να τον δεις παρακάτω. Εκεί όπου θα δεις ότι ο LeBron έχει τη μερίδα του μίσους, αλλά για τη δεύτερη θέση γίνεται σφαγή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved