Πώς θα βγάλεις καρφί από τον τοίχο χωρίς να χαλάσεις τον σοβά

Αν κάθε φορά που αλλάζεις θέση σε ένα κάδρο ο τοίχος σου μοιάζει το κελί στο Shawshank Redemption, δες πώς θα το αποφύγεις.

Είναι απολύτως φυσιολογικό να αλλάξουν τα γούστα σου για έναν πίνακα που έχεις κρεμάσει  ή να θες να του αλλάξεις θέση γιατί τελικά δεν ήταν και τόσο κεντραρισμένος με αποτέλεσμα το ocd σου να χτυπάει κόκκινο. Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι να δημιουργείς έναν κρατήρα βγάζοντας άγαρμπα το καρφί.

 

Ακόμα κι αν το αντιαισθητικό κομμάτι το λύσεις τοποθετώντας κατάλληλα το επόμενο κάδρο, έχεις σίγουρη αφορμή προστριβής με την ιδιοκτησία του σπιτιού. Η λύση είναι πολύ απλή και το μόνο που χρειάζεται είναι ντελικάτες κινήσεις, σταθερό χέρι και μία καλή πένσα. Το τελευταίο είναι και το κρισιμότερο, γιατί μια φθαρμένη πένσα χωρίς καλή πρόσφυση θα κάνει τη ζημιά. Πιάσε το καρφί με την πένσα και άρχισε να το περιστρέφεις μία δεξιά και μία αριστερά όπως είναι καρφωμένο.

Μετά από μερικές περιστροφές θα το νιώσεις να χαλαρώνει τόσο ώστε να μπορείς να το αφαιρέσεις με τα δάχτυλά σου. Με αυτόν τον τρόπο θα μείνει μόνο η τρύπα του καρφιού, ενώ το χρώμα και ο σοβάς θα μείνουν ανέπαφα. Με ελάχιστο στόκο μπορείς να «γεμίσεις» την τρύπα και να γίνει πραγματικά αόρατη δια γυμνού οφθαλμού.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved