Ε όχι να χορεύει ο γίγαντας Skeletor το Fame

Ένα διαφημιστικό σποτ καταρρίπτει όσα ξέραμε για τον κακό από το HE-Man.

Μαχαιριά στην καρδιά! Μόνο έτσι μπορώ να περιγράψω τη διαφήμιση του βρετανικού site σύγκρισης τιμών, moneysupermarket.com που είπε να ασχοληθεί με τον το εμβληματικό Masters of the Universe.   

Και να αυτό δεν σου λέει κάτι, σίγουρα θα σου λέει ο He-Man με το αξέχαστο ξανθό καρεδάκι του. Και ακόμα περισσότερο θα σου λέει η She-Ra, η πρώτη μας εικονική καψούρα, πολύ πριν την Lara Croft, αυτή η αγέρωχη αμαζόνα που ύψωνε το σπαθί της ψηλά μπροστά από το κάστρο Grey Skull.

Κοντά σε αυτούς θα θυμάσαι και τον Skeletor, τον κακό που κάθε βράδυ ονειρευόταν πώς θα ξεπαστρέψει αυτό το παλικάρι τον He-Man και το ατρόμητο ασκέρι του.

Ο Skeletor ήταν από τους πιο καλοσχεδιασμένους κακούς που έχουμε δει σε animation. Μπορεί ως χαρακτήρας να μην έλεγε πολλά, αλλά ως παρουσία σε ψάρωνε, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν κάτι περισσότερο από έναν κάπως γεροδεμένο σκελετό με μωβ κουκούλα. Χμμμ… ναι δεν ακούγεται και πολύ τρομακτικό αυτό, αλλά στα αθώα παιδικά μας μάτια ήταν.

Ε, αυτό τον εμβληματικό villain τον έβαλαν να χορεύει αλλοφρόνως το Fame λες και είναι σπουδαστής χορού, στο πλαίσιο της διαφημιστικής τους καμπάνιας. Τι κάθαστε, μωρέ; Ξεσηκωθείτε με τις VHS στα χέρια να τους πάρουμε φαλάγγι.

Το αποτέλεσμα είναι αστείο (έως ξεκαρδιστικό), κάποια στιγμή εμφανίζεται και ο He-Man να πει την ατάκά του, αλλά, βρε ασέβαστοι Βρετανοί, ο Skeletor είναι το κακό το ίδιο. Τι μου τον κάνατε Ryan Gosling στο La La Land; Δηλαδή, στο επόμενο σποτάκι να περιμένουμε τον Liono των Thundercats να χορεύει το It’s Raining Men;

Δες, γέλασε και κρίνε



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved