To reunion του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ήταν πιο ενδιαφέρον από αυτό της τάξης σου

Η επανένωση του καστ, έστω και από απόσταση, ήταν θρυλική.

Το Zoom ζει ίσως τις καλύτερές του μέρες. Όποιος δεν το χρησιμοποίησε εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού είναι ίσως δακτυλοδεικτούμενος. Για να ευχαριστήσει τους εκατομμύρια χρήστες του αλλά και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις μετοχές του και τη δημοφιλία του, μας χαρίζει απλόχερα μερικές εκπληκτικές και γιατί όχι, ιστορικές στιγμές. Το reunion των ηθοποιών του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών είναι μία από αυτές και ίσως είναι η πιο σημαντική από όλες.

Tους έχεις δει πώς είναι όλοι τόσα χρόνια μετά;

Η υποκριτική αυθεντία του Elijah Wood

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια, είδαμε στα μικρά παραθυράκια το καστ που μας έκανε να λατρέψουμε τη Μέση Γη. Βαθιά ανάσα. Ξεκινάμε: Elijah Wood (Frodo), Sam Astin (Sam), Dominic Monaghan (Merry), Billy Boyd (Pippin), Orlando Bloom (Legolas), Sir Ian McKellan (Gandalf)Viggo Mortensen (Aragorn), Sean Bean (Boromir), Andy Serkis (Gollum), John Rhys- Davies (Gimli), Lyv Tyler (Arwen), Miranda Otto (Eowyn), Karl Urban (Eomer) και φυσικά τους Peter Jackson και Fran Walsh.

Δες το βίντεο και μετά, όταν πια η νοσταλγία σε καταβάλει, παρακολούθησε την τριλογία. Καλό binge watching να ευχηθούμε εμείς. 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved