To Zoom θέλει να κάνεις αλλού τα «αποκαλυπτικά» σου πάρτι

Οι εικονικές συνευρέσεις είναι πλέον in. Το Ζοοm, όμως, θέλει να μείνει εκτός.

Στον καιρό του κορονοϊού, όλα τείνουν να γίνουν εικονικά. Όπως ήταν απόλυτα φυσικό, ο εγκλεισμός μας και οι απαραίτητες αποστάσεις που κρατάμε για την ασφάλεια όλων, δημιούργησαν κάποιες ανάγκες και αυτές οι «ανάγκες», καλύπτονται πια από την τεχνολογία.

Μήπως κάτι δεν πάει καλά με εσένα και το φαγητό;

Τα γνωστά sex parties έχουν κατακλύσει τη γνωστή σε όλους μας πια πλατφόρμα, Ζοοm και όπως έγινε γνωστό, οι άνθρωποί του δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από αυτή την εξέλιξη. Με λίγα λόγια, το Zoom δεν θέλει να είναι ο οικοδεσπότης των πάρτι σου ούτε της φαντασίας σου.

Τι κρύβεται πραγματικά πίσω από την άρνηση του Zoom; Η πλατφόρμα κατηγορήθηκε πρόσφατα για παραβίαση της ιδιωτικότητας αφού δίνονταν πληροφορίες στo Facebook χωρίς την συγκατάθεση του εκάστοτε χρήστη. Και γιατί η ιδιωτικότητα είναι το παν, θέλει να κρατήσει μακριά άλλη μία «άτυχη» στιγμή που θα αμαυρώσει την εικόνα του.

ζοομ

Οικογενειακές συναντήσεις, meetings για τη δουλειά και ένα ποτό εξ αποστάσεως με τους φίλους μας. Αυτό αρκεί. Μπορεί οι εικονικές συνευρέσεις είναι πλέον in, το Ζοοm, όμως, θέλει να μείνει εκτός.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved