Έχεις δει την ολοκαίνουρια ταινία μικρού μήκους του David Lynch;

Μπορείς να την απολαύσεις δωρεάν.

Ναι όλοι μας ξέρουμε τον μεγάλο καλλιτέχνη και σκηνοθέτη David Lynch και είμαστε ευγνώμονες που υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο μιας και μα έχει χαρίσει μερικές από τις πιο ιδιαίτερες κινηματογραφικές ταινίες όλων των εποχών.

Το στυλ του ιδιαίτερο και σεβάσμιο πλέον. Έχει επηρεάσει χιλιάδες σκηνοθέτες και όχι μόνο.

Η ταινία που υπογράφει σεναριακά, σκηνοθετικά και στο animation ο Ντέιβιντ Λιντς χρονολογείται από το 2015 και προβλήθηκε στο David Lynch Theater, το ψηφιακό κανάλι του σκηνοθέτη στο YouTube.

Ακόμη και σε αυτό το animation stop motion film είναι φανερό πως ο μεγάλος σκηνοθέτης έβαλε όλο του το μεράκι και τις αγωνίες και μας παρέδωσε ένα μικρό αριστούργημα μόνο για ταμάτια μας.

Πώς ο David Lynch έγινε μετεωρολόγος για μία μέρα. 

 

To «Fire (Pozar)» ντύνεται μουσικά από τον Μάρεκ Ζεμπρόφσκι που είχε συνεργαστεί με τον Λιντς στο «Inland Empire» και στο άλμπουμ «Polish Night Music» του 2007.

Σε μια συνέντευξη του το 2015, ο Ζεμπρόφκσι είχε δηλώσει: «Θεώρησα πως ήταν ένα πολύ μελαγχολικό φιλμ με μια πολύ συγκεκριμένη αίσθηση που ήταν επίσης πολύ ποιητική. Χωρίς να θέλω να γίνω γλαφυρός, προσπάθησα να αποδώσω με περισσότερη λεπτομέρεια όσα έκανε ο David».

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις μερικές από τις πιο σημαντικές ταινίες του David Lynch:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved