To μυστικό για να κάνεις το slick χτένισμα του David Beckham

Είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποιείς το σωστό προϊόν;

Το slick έχει περάσει πολλές και διάφορες φάσεις. Στα τέλη των 80s με αρχές 90s, όσο περισσότερο μαλλί είχες, τόσο καλύτερα για το ζελέ που χρησιμοποιούσες. Έκανες όλο το μαλλί σου και προσευχόσουν να αντέξει μέσα στην ημέρα. Αλλά οι εποχές άλλαξαν. Και μαζί τα υλικά.

Το νέο κούρεμα του David Beckham ακολουθεί την μέθοδο του πατροπαράδοτου slick, αλλά κρατάει το χτένισμα κοντό γύρω από το σβέρκο δίνοντας έμφαση στην χωρίστρα. Και ξέρει και πώς να το φτιάξει έτσι ώστε να του δώσει την κατάλληλη λάμψη. Ή μάλλον ξέρει τι να χρησιμοποιήσει. Και το μυστικό, βρίσκεται στην πομάδα.

GettyImages 621801338 1

Για την ακρίβεια, επειδή ακριβώς υπάρχουν πολλές πομάδες εκεί έξω, για να μπορέσεις να κάνεις το συγκεκριμένο λαμπερό στυλ που έχει ο Beckham πρέπει να ποντάρεις στο σωστό προϊόν. Χρειάζεσαι λοιπόν πομάδες που να μην δίνουν matte εμφάνιση στο μαλλί σου. Το matte -υπάρχει ένδειξη πάνω στο κουτί  της πομάδας- έχει μία πιο αυστηρή εμφάνιση που δεν δίνει λάμψη στο μαλλί. Προτίμησε λοιπόν προϊόντα όπως το Deluxe της Uppercut ή το Manitoba της Apothecary 87.

ui

Και το κούρεμα του  Beckham θα γίνει παιχνιδάκι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved