Ο Jesus από το Big Lebowski ξαναχτυπά

Το «Jesus Rolls» είναι η ταινία που όλοι περιμέναμε.

Όλοι θα θυμάστε εκείνη την cult ταινιάρα των αδερφών Κοέν, το Big Lebowski. Όποιος δεν την έχει δει τότε επειγόντως πρέπει. Έχει φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και οι περισσότεροι που τη βλέπουν μία φορά την ξαναβλέπουν επανειλημμένα.

Δες τι γράψαμε για τον Keanu Reeves.

Πριν από μερικά χρόνια είχε ακουστεί η φήμη πως ο John Turturro προσπαθούσε να πείσει τους αδερφούς Κοέν να γυρίσουν ένα sequel του Big Lebowski αλλά τελικά τα σχέδια φαλίρισαν.

Τώρα όμως ο ίδιος ο Turturro που στην original ταινία ενσαρκώνει τον θρυλικό παίχτη του μπόουλινγκ Jesus Quintana, γυρίζει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο «Jesus Rolls», μία ταινία με τον ίδιο ήρωα Jesus από το Big Lebowski.

 

Η ταινία βρίσκεται ήδη στη διαδικασία παραγωγής και έχει κλειστεί για κυκλοφορία το 2020. Το trailer είναι στα ιταλικά λόγω του ότι η εταιρία παραγωγής είναι ιταλική και πρόκειται να βγει πρώτα στην Ιταλία.

Το cast είναι πραγματικά εντυπωσιακό: Audrey Tautou, Christopher Walken και Susan Sarandon.

Οι αδερφοί Κοέν μπορεί να μην συμμετέχουν στην παραγωγή της ταινίας αλλά έχουν δώσει τις ευχές τους στον αγαπημένο τους John Turturro και περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα.

Όπως κι εμείς άλλωστε! Αναμένουμε λοιπόν για περισσότερο Jesus.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να γνωρίσεις ποιος είναι ο Jesus Quintana:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved