Η βότκα από το Τσερνόμπιλ, ποντάρει πολλά στην προέλευσή της

Ακόμα και το όνομά της, θυμίζει το τραγικό συμβάν του 1986.

Κάποιοι επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Portsmouth, αποφάσισαν πως μια βότκα με συστατικά από την απαγορευμένη ζώνη του Τσερνόμπιλ, είναι αυτό που μας έλειπε. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να μάθεις για την «Atomik vodka», το πρώτο προϊόν που θα κυκλοφορήσει στην αγορά από τον τόπο που έζησε την φρικτή, γνωστή σε σχεδόν σε όλους μετά την τηλεοπτική σειρά, τραγωδία. Για να είμαστε ειλικρινής, ήταν το τελευταίο που περιμέναμε να δούμε και το σημαντικότερο, να δοκιμάσουμε.

Η πρώτη ερώτηση που κάνει ένας νοήμον άνθρωπος, είναι αν αυτή η βότκα μπορεί να του προκαλέσει κάποιο πρόβλημα ύστερα από την κατανάλωσή της. Όχι, είναι απόλυτα ασφαλής. Κάποιος άλλος, πιο πονηρός, ίσως δεν ασχοληθεί καθόλου με αυτή, καθώς ξεκάθαρα η «Atomic vodka» εκμεταλλεύεται τις συγκυρίες αλλά και το τρομακτικό γεγονός του 1986 που άλλαξε για πάντα τη ζωή όσων ζούσαν στο Τσερνόμπιλ. Λάθος. Το 75% το εσόδων, θα δοθούν σε άτομα που μέχρι και σήμερα, αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα λόγω της καταστροφής.

Αν βαρέθηκες το ποτό σου, αν θες να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, τότε σε λίγο καιρό από τώρα, θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις την πρώτη «ραδιενεργή» βότκα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved