Η απαράμιλλη ομορφιά της μεγαλύτερης γυναικείας μύτης

Την εποχή που ένα σωρό γυναίκες τρέχουν για πλαστικές, εμείς αποθεώνουμε τις θηλυκές «Derrick Nose». 

Σε μια εποχή πoυ το TikTok ορίζει πρότυπα ομορφιάς και οδηγεί τον κόσμο στο να δείχνει, όχι διαφορετικός ή καλύτερος αλλά ίδιος με τους υπόλοιπους, η πλαστική είναι η πλέον συνηθισμένη λύση. Τόσο συνηθισμένη, σε σημείο που ηλικιακά δεν μιλάμε πλέον με ορισμούς λίφτινγκ αλλά ολικής αλλαγής. Μαζί με το στήθος, η μύτη κοντράρεται στα σημεία που επιλέγουν οι γυναίκες να φτιάξουν επειδή νιώθουν μειονεκτικά. Όμως μήπως η μεγαλύτερη μύτη είναι απλά κάτι στο μυαλό τους;

Από την Κλεοπάτρα μέχρι τη Μόνα Λίζα και την Μπάρμπρα Στρέιζαντ μέχρι την Μέριλ Στριπ (και την αγαπημένη μας Ivana Milicevic από το Banshee), υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν γυναίκες, όπου τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι πιο αυστηρά και με διαφορετική συμμετρία. Ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα που έχουμε καταπιεί αμάσητο, είναι η περίφημη γαλλική μυτούλα ως σύμβολο γοητείας από την εποχή του Μεσαίωνα. Μύθος. Η λευκή επιδερμίδα και τα γενικώς μεγάλα χαρακτηριστικά, το στήθος, η μύτη, οι γλουτοί, ήταν από την αρχαιότητα συνυφασμένα με την καλοτυχία και την γονιμότητα. Θα μου πεις, θέλει κάθε γυναίκα να κάνει παιδιά σήμερα; Αυτή είναι μια άλλη κουβέντα, αλλά η άποψη του κόσμου έμεινε μέσα στο DNA μας ανά τους αιώνες και μόνο στον 21ο αιώνα παρουσιάζεται ως μειονέκτημα.

 

 

Στο μυαλό των αντρών βέβαια τα πράγματα είναι απλά. Ένα ωραίο πρόσωπο είναι ένα ωραίο πρόσωπο, βεβαίως, αλλά παράλληλα η ελαφρώς μεγαλύτερη μύτη σου τραβάει το βλέμμα αμέσως και όχι κακότροπα. Αρχικά είναι ένα χαρακτηριστικό που επηρεάζει την συνολική εικόνα του υπόλοιπου προσώπου, αλλά αυτό ακριβώς είναι και το πανέμορφο. Οι γυναίκες με μεγάλη μύτη, δεν μοιάζουν με όλες τις άλλες. Είναι τόσο ξεχωριστές, που όταν συνοδεύονται από χαμόγελο και εύθυμα vibes, η μύτη τους είναι το τρόπαιο, το κερασάκι στην τούρτα, ένα όμορφο χαρακτηριστικό που έρχεται να μαρτυρήσει το πόσο ξεχωριστές είναι και που κανένα νυστέρι και καμία πλαστική δεν έχουν το δικαίωμα να το εξαλείψουν. Δεν θέλουμε να μοιάζουν με όλες τις άλλες. Αγαπάμε τα διαφοροποιημένα χαρακτηριστικά τους, γιατί ταιριάζουν, γιατί είναι ξεχωριστά, γιατί όσο περισσότερο τις κοιτάς τόσο πιο πολύ χαμογελάς. Για αυτό θα λατρεύουμε πάντα την γυναίκα «Derrick Nose» - ως παραλλαγή του Derrick Rose.

Όπως λατρεύουμε την μεγάλη μύτη, το ίδιο επιθούμε και με τα γήινα γυναικεία χείλη. 

Το παν ωστόσο είναι να νιώθει ο καθένας καλά με το σώμα του. Αν μια γυναίκα νομίζει ότι μία επέμβαση θα την κάνει να αισθανθεί καλύτερα, τότε εννοείται να το κάνει. Το σώμα της είναι δικό της. Αλλά πάντα θα προσκυνάμε, θα ξεχωρίζουμε και θα μας τραβάει η απαράμιλλη ομορφιά της μεγαλύτερης γυναικείας μύτης. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved