Instagram_Chloe Ferry Κορίτσια, γιατί θεωρείτε ότι μας αρέσει το υπερβολικό υαλουρονικό στα χείλη σας;

Ένας συντάκτης βλέπει περισσότερο ντόνατ παρά στόμα και απορεί.

Θυμάμαι ότι μία μέρα αποφάσισα να δω Survivor All Star και ακόμα θυμάμαι να πέφτω πάνω στο ζουμ και το 1on1 της κάμερας στις Μαριαλένας Ρουμελιώτη και Κατερίνας Δαλάκα. Για την ακρίβεια, όχι στο πρόσωπό τους αλλά στα φουσκωμένα με υαλουρονικό χείλη τους που παρέπεμπαν (με μια δόση υπερβολής) σε Ελένη Βλαχάκη και Πέγκυ Καρρά στο επεισόδιο «Της Μεταμορφόσεως» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

 

 

Για να είμαι ειλικρινής, ίσως τα χείλη του δεσμού του Σάκη Κατσούλη να αποτέλεσαν έναν παραπάνω λόγο να ψάξω το θέμα και να αναρωτηθώ άμα με την ίδια «ευκολία» που φουσκώνουν (τα χείλη) μπορούν και να ξεφουσκώσουν. Οι απόψεις διίστανται, θα το αφήσω στους ειδικούς. 

Σαν να τη βλέπω την απάντηση να έρχεται από την πλευρά των γυναικών: «Για μας το κάνουμε, όχι για σας (τους άντρες)». Δικαίωμά σας, δικό σας είναι το πρόσωπο, εσείς θα το διαχειριστείτε, εσείς θα το εφοδιάσετε, θα το τραβήξετε ή θα το αφήσετε άθικτο. Ποιοι είμαστε εμείς να σας προστάξουμε για το τι μας αρέσει. Μπορούμε όμως να εκφράσουμε τη γνώμη μας όταν τα χείλη παύουν να θυμίζουν στόμα και παραπέμπουν σε λουκουμάδες που πουλάνε πλανώδιοι στις παραλίες.

«Όσο πιο φυσικό, τόσο το καλύτερο» λένε οι περισσότεροι αλλά αυτό που ισχύει πραγματικά είναι το «όσο λιγότερη παρέμβαση τόσο πιο ελκυστικό». Δεν λέμε να μην παρέμβεις, ειδικά άμα πρόκειται για σπασμένο διάφραγμα, κάποια ουλή που να χρειάζεται πλαστική, ακόμα και να τραβήξεις κάποια ρυτίδας. Εδώ οι άντρες το κάνουν και όχι απαραίτητα επιτυχημένα.

Θα θέλαμε πολύ να πούμε καλά λόγια για το μοντέλο, Chloe Ferry αλλά οι 5 φωτογραφίες του παρακάτω άλμπουμ της οριακά δεν μας κρύβουν το πρόσωπό της.

 

Δείτε παρακάτω πόσο λάθος έχουν πάει κάποιες επεμβάσεις σε celebrities.

Γιατί όμως τόση υπερβολή με το υαλουρονικό στα χείλη;

Δεν μπορούμε να μπούμε στην ψυχοσύνθεση καμιάς γυναίκας, ούτε τι ανάγκες που ωθεί την καθεμιά να προχωρήσει σε όποια παρέμβαση θέλει, ωστόσο έχουμε μια μεγάλη απορία προς όσες το (παρα)κάνουν. Ειλικρινά, γιατί σας αρέσει να καταστρέφετε το πρόσωπό σας;

Ειδικά όσες δεν έχουν ανάγκη, υπάρχει κάποιος λόγος να μετατρέπετε τα χείλη σας σε μπαλόνια λες και σας είπαμε ότι είμαστε ερωτευμένοι με τα αερόστατα στην Καππαδοκία; Οι εποχές του duckface έχουν περάσει (και εσείς οι ίδιες το λέτε) αλλά πραγματικά απορούμε που συνεχίζουμε να το βλέπουμε στο πρόσωπό σας. Ποιο πρόσωπό σας δηλαδή, όσο μας αφήνετε να δούμε πίσω από το φουσκωτό ανακόντα που έχει στρογγυλοκαθίσει στο στόμα σας.

 

 

Θα επαναλάβω, δεν μου/μας πέφτει λόγος για το τι θα κάνετε με το στόμα σας αλλά ειλικρινά όταν παραφουσκώνετε τα χείλη σας και γίνεστε σαν τον Mickey Rourke τι στο καλό σκέφτεστε; Ουσιαστικά δεν είναι παράπονο για το υαλουρονικό, αλλά μια έκκληση προκειμένου σταματήσετε να καταστρέφετε το πρόσωπό σας με κάτι που θεωρείτε ότι είναι σέξι. Είτε πρόκειται για υπερφούσκωμα στα χείλη, είτε άπειρο τράβηγμα του δέρματος.

Εκτός και αν νομίζετε ότι δεν φαίνεται. Δυστυχώς, φαίνεται και πολύ μάλιστα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved