Ο Άγγελος Ποστέκογλου θα μας κάνει όλους Τότεναμ

Και τι έγινε που έφυγε ο Χάριν Κέιν; Ο νέος σταρ των «Σπερς» βρίσκεται στην άκρη του πάγκου και είναι Έλληνας.

Ποιος να το περίμενε ότι τα «σπιρούνια» θα σήκωναν κεφάλι μετά τη φυγή του Χάρι Κέιν για την Μπάγερν Μονάχου. Τελικώς, όχι μόνο πάνε καλά, αλλά για την ώρα φιγουράρουν και στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Μια και μιλήσαμε για Πρέμιερ Λιγκ, είδαμε το αφιέρωμά μας στον Ντέιβιντ Μπέκαμ;

Γίνεται οι φίλαθλοί της να έχουν παράπονο; Μετά και τη νίκη επί της Φούλαμ με 2-0 στο γήπεδό της, η Τότεναμ τους κοιτάζουν όλους από το υψηλότερο σημείο του Βρετανικού «παγόβουνου» και κανείς δεν ξέρει ποιος μπορεί να τη σταματήσει.

 

 

Σαφώς και ο Σον έχει λυσσάξει φέτος στα γκολ (7) στις πρώτες αγωνιστικές, όντας εντελώς απελευθερωμένος χωρίς τον Χάρι Κέιν μπροστά του, ωστόσο οι φίλαθλοι των «σπερς» έχουν άλλον αγαπημένο.

Και το όνομά του, Άγγελος Ποστέκογλου.

 

AP23296762314502 1

 

Ποιος να το περίμενε ότι ο Ελληνοαυστραλός κόουτς που πέρασε από την Παναχαϊκή το 2008 θα έφτανε σήμερα να θεωρείται το πλέον hot όνομα στην προπονητική φαρέτρα της Πρέμιερσιπ. Έπρεπε, βέβαια, να μας είχαν προϊδεάσει τα όσα θαύματα έκανε στον πάγκο της Σέλτικ, τα οποία και του έδωσαν το «εισιτήριο» για το διασημότερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο.

Εκεί που μαζί με τον Γιώργο Γιακουμάκη, αποτέλεσαν το ελληνικό δίδυμο της επιτυχίας.

 

 

Και με βάση τα όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής, είναι βέβαιο ότι στην Τότεναμ πιστεύουν ότι σίγουρα υπάρχει ζωή μετά τον Χάρι Κέιν.

Θα μπορέσει να κάνει άραγε στην Τότεναμ όλα όσα πέτυχε στη Σέλτικ; Το εγχείρημα μοιάζει δύσκολο, ωστόσο σε ένα πρωτάθλημα που έχουν σηκώσει το τρόπαιο η Λέστερ και παλιότερα η Μπλάκμπερν ανάμεσα σε μεγαθήρια όπως η Σίτι, η Γιουνάιτεντ ή η Λίβερπουλ, έχει γεννήσει ετσιθελικά μια φλόγα ελπίδας μέσα μας.

Το ίδιο και στους οπαδούς της ομάδας του, που τον αποθεώνουν με κάθε ευκαιρία.

 

 

Μπορεί να στηρίζουμε όλοι τις δικές μας ομάδες στην Αγγλία, ωστόσο λόγω του Άγγελου Ποστέκογλου είναι δεδομένο πλέον πως έχουμε μία παραπάνω συμπάθεια στην Τότεναμ. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved