Rob Lowe τι κάνεις και είσαι τόσο fit στα 58 σου;

O σταρ του Unstable που συμπρωταγωνιστεί με το γιο του, έχει μία αξιοζήλευτη φυσική κατάσταση που δεν βασίζεται στην τύχη. Αλλά στην προγραμματισμένη προπόνηση και στην αλλαγή του τρόπου ζωής του.

Δεν ξέρουμε ποια είναι η άποψή σας για τον Rob Lowe στο κομμάτι της υποκριτικής, αλλά εμείς θέλουμε να τονίσουμε ένα άλλο αξιοθαύμαστο χαρακτηριστικό του. Μακάρι όλοι να φτάσουμε στα 58 μας και να δείχνουμε τόσο υγιείς, νέοι και φυσικά fit, όσο εκείνος. Έχει κοπιάσει για αυτό και απέφυγε πολλά προβλήματα υγείας τα οποία δεν απέκτησαν διάσταση χάρη στη διατροφή του.

 

 

 Ο Lowe ακολουθεί για δεκαετίες την Atkins σε σημείο που καλείται πλέον ως ομιλητής σε διάφορα σεμινάρια σχετικά με την διατροφή. Μάλιστα σε συνέντευξη στο περιοδικό GQ πριν δύο χρόνια, είχε αναφέρει πως αρκετοί φίλοι του τον κορόιδευαν για την τυφλή εμπιστοσύνη που έδειχνε στη δίαιτα, αλλά μετά από πολλά χρόνια τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Ο Lowe έχει ελαττώσει σε απειροελάχιστες ποσότητες τον υδατάνθρακα και τη ζάχαρη και φροντίζει να κοιμάται αρκετές ώρες. Το κομμάτι της άσκησης προφανώς και λοιπόν την καθημερινότητά του, με τον ίδιο να δηλώνει ότι όποτε δεν ασκείται νιώθει το σώμα του να βυθίζεται σε λήθαργο. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο κάνει μια σειρά από δραστηριότητες, που ξεκινούν με το περπάτημα και την ανάβαση και καταλήγουν  στο ποδήλατο και το σέρφινγκ.

Είχε αναφέρει μάλιστα πως όταν έκανε τα γυρίσματα του West Wing, σε κάθε διάλειμμα για κολατσιό, θα τον έβρισκε κανείς στο γυμναστήριο της Warner Bros. Ο Lowe φρόντιζε να έχει τελειώσει το δεκατιανό του νωρίτερα, ώστε να προπονηθεί σε αεροβικές ασκήσεις για τουλάχιστον 35 λεπτά πριν επιστρέψει στο πλατό.  «Πλέον δεν ξεπερνώ τα 40 λεπτά όταν βρίσκομαι στο γυμναστήριο. Είμαι φαν του παραδοσιακού περπατήματος αλλά αντιλαμβάνομαι τις ανάγκες της συστηματικής προπόνησης. Κάνω ζέσταμα με σανίδα και στη συνέχεια έχω ασκησιολόγιο με kettlebells, σκουοτ, άρσεις θανάτου, πους απς, μονόζυγο, κωπηλατική και τελειώνω με κοιλιακούς» είχε αναφέρει στο Men’s Health. Την επόμενη μέρα της αποθεραπείας προτιμάει το ποδήλατο για 45 λεπτά.

 

lowe2

 

O Rob Lowe πρωταγωνιστεί στο Unstable του Netflix με τον γιο του, John Owen Lowe, ο οποίος σίγουρα θα αισθάνεται υπερήφανος για τη φυσική κατάσταση του πατέρα του. Άλλωστε προπόνηση και υγιεινή διατροφή σημαίνει περισσότερα χρόνια ζωής.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved