Στην παραλία επιβάλλονται και κρύες μπίρες

Ζέστη, ήλιος, φωνές, αλλά ευτυχώς υπάρχει το μαγικό ψυγειάκι. 

Σκέψου να κατεβαίνεις στην παραλία με τα πράγματα. Την τσάντα με τις ρακέτες, το ψυγειάκι, την ομπρέλα. Αν έχεις και παιδιά εννοείται ότι κουβαλάς ξεχωριστά παιχνίδια με φτυαράκια και κουβαδάκια. Αλλά αυτά είναι τα ευχάριστα βάρη της οικογένειας, ωστόσο η ζέστη και ο καύσωνας δεν συγχωρούν. Αν η παραλία δεν είναι μπιτσόμπαρο (που και πάλι, μόνο το ψυγειάκι δεν θα κουβαλούσες), σημαίνει περπάτημα μέσα στην άμμο και την ζέστη.

Στήνεις την ομπρέλα, αδειάζεις τα παιχνίδια στην άμμο για τα πιτσιρίκια και κάπου εκεί έρχεται η δική σου στιγμή. Εκεί που ανοίγει το καρεκλάκι μπροστά στην παραλία και έχεις αρπάξει στο χέρι σου την πρώτη μπίρα. Που την ανοίγεις και έχεις δίπλα τον κολλητό (ή και κάθεσαι μόνος σου) και την έχεις αδειάσει στα πρώτα δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Δεν είναι απλά η αμβροσία των διακοπών. Είναι η μπίρα της παραλίας Η αθάνατη.

 

ab7b8826 fdd6 4f5b 9e3d 2cda4a2bbfe2

 

Εντάξει για τις μπιραρίες, τις pubs, τα roof gardens και γενικά όλα εκείνα τα μέρη που συχνάζουμε -και ειδικά το μπαλκόνι μας- αλλά η παραλία έχει άλλη χάρη. Υπάρχουν ένα σωρό μπίρες για πολλές και διαφορετικές καταστάσεις, αλλά η lager η αγαπημένη, η πιστή, φτιάχτηκε για αυτές τις μικρές απολαύσεις. Όπως στην παραλία που την απολαμβάνεις κάτω από τον ήλιο ή και την ομπρέλα. Εννοείται ότι πίνουμε υπεύθυνα και όχι όλοι καθότι θέλουμε τον οδηγό να έχει καθαρό κεφάλι, αλλά ειλικρινά, δεν υπάρχει κάτι άλλο για την παραλία. Η μπίρα της παραλίας δεν είναι μόνο συνήθεια αλλά ιδέα. Δεν ξεχνάμε άλλωστε πως ασχέτως το τι θα βάλετε μέσα στα ψυγεία σας για να φάτε, από φρούτα μέχρι κεφτεδάκια, το σίγουρο είναι πως θέλουμε ένα ψυγείο ξέχωρο για τις μπίρες.

Διάβασε επίσης: Είναι η μπίρα με την πίτσα ο απόλυτος συνδυασμός;

Είναι οι βουτιές στη θάλασσα, η αλμύρα μετά την βουτιά και αυτός ο μαγικός ήχος από το καπάκι που ανοίγει. Μία περίσταση που απαιτεί φίλους, όμορφες στιγμές ανάμεσα στην παρέα και φυσικά απόλαυση. Δεν βαριέσαι, ας κάνει ζέστη και ας κουβαλάς. Μακάρι κάθε φορά που πηγαίνεις στην παραλία να υπάρχουν μπίρες. Και ας πετυχαίνουν οι ρακετίστες και ας φωνάζουν τα πιτσιρίκια και ας έχει κίνηση στην επιστροφή.

luke moss XpuefSTNskc unsplash 1

Παραλία χωρίς μπίρα δεν αξίζει. Απλά μαζέψτε τα σκουπίδια πριν φύγετε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved