18 αντρικές απολαύσεις που δεν θα βαρεθούμε ποτέ

Από το να ανοίγεις την πρώτη μπίρα μέχρι να ανάβεις τα κάρβουνα της ψησταριάς, κάποια πράγματα παραμένουν αιωνίως απολαυστικά.

Δεν είναι πως δεν ευχαριστιόμαστε με πράγματα όπως ένα καλό βιβλίο, μία καλά σκηνοθετημένη ταινία ή όταν κάνουμε σεξ με την σύντροφό μας. Προφανώς και ισχύουν όλα τα παραπάνω. Για κάποιες απολαύσεις ωστόσο, δεν υπάρχει χώρος για κανέναν άλλο πέρα του εαυτού μας. Είναι κάποια μικρά καθημερινά πράγματα, που όχι μόνο δεν γίνεται να τα απολαύσεις με άλλους, αλλά δεν θα είχαν και τον ίδιο αντίκτυπο απόλαυσης αν τα έκανες με παρέα.

Πιστοί σε όλα αυτά που μας κάνουν να δηλώνουμε άντρες, βρήκαμε χώρο και χρόνο για μερικές λέξεις προσωπικών απολαύσεων. Απολαύσεων που δεν κοστίζουν τίποτα, που δεν πρόκειται να μας τις πάρει ποτέ κανείς και δεν πρόκειται και να τις βαρεθούμε. Απολαύστε.

Ή μάλλον άκυρο, γιατί λογικά ήδη τα απολαμβάνετε.

 

1. To πρωινό χασμουρητό στο μπαλκόνι

Και μάλιστα τόσο δυνατά που να αναρωτιούνται αν κάποιος έπαθε κάτι. Συμπεριλαμβάνεται ξύσιμο στην πλάτη και ανακατωμένο μαλλί από τον ύπνο.

2. Η πρώτη γουλιά καφέ

Γιατί χωρίς αυτήν δεν προχωράει η μέρα.

 

 

3. Το άνοιγμα μπίρας το καλοκαίρι

Διόρθωση. Το άνοιγμα μπίρας οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Ειδικότερα, καλοκαίρι για εμάς σημαίνει όταν πετάγεται το καπάκι του μπουκαλιού της μπίρας.

Δες τα υπόλοιπα στις παρακάτω φωτογραφίες. Αποκλείεται να μην συμφωνησεις.

 4 SHARES