Η νέα σεζόν Vikings αργεί. Άραξε και τσέκαρε επικό βίντεο με τρελές μάχες στο μεταξύ.

Είναι αλήθεια πως με το Game of Thrones να αργεί και με τους Vikings να έχουν ολοκληρώσει τον 4ο κύκλο αφήνοντάς μας μπουκάλα μέχρι να αρχίσει ο 5ος μια μικρή στέρηση μας έχει πιάσει και ψάχνουμε τρόπους να πάρουμε τη μεσαιωνική μας δόση.

Το “To Go Viking” είναι ένα ντοκιμαντέρ του 2015 που ακολουθεί από κοντά μία ομάδα παλαβών Τεξανών που την είδανε Βάρβαροι από τη Σκανδιναβία. Μη φανταστείς ότι μαζεύονται σε σπίτια, πίνουνε υδρομέλι και απαγγέλουν τα ισλανδικά επικά saga. Όχι, αυτοί εδώ το ζούνε πραγματικά, το κρατάνε αληθινό.

Αναπαριστούν ιστορικές μάχες των αγαπημένων Βίκινγκς με εκπληκτική λεπτομέρεια και ασίγαστο πάθος. Φοράνε την κατάλληλη πανοπλία, αρπάνε τη μεγάλη ξύλινη ασπίδα και ρίχνονται ο ένας πάνω στον άλλον σαν άγρια σκυλιά κραδαίνοντας τσεκούρια και σπαθιά. Γενικά, και είναι να απορείς με αυτό, στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ δε διευκρινίζεται αν τα όπλα είναι ακονισμένα ή όχι…

Μέχρι να αρχίσει, λοιπόν, η νέα σεζόν Βίκινγκς μπορείς να τσεκάρεις αυτό το επικό βίντεο ενώ φαντάζεσαι τον εαυτό σου να γίνεται τεράστιος και επικίνδυνους σαν και αυτούς. ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην αρχίζεις να φωνάζεις «ΒΑΛΧΑΛΑ» ή «ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΟΝΤΙΝ» μέσα στο διαμέρισμα –γιατί οι γέροι γείτονες σίγουρα θα σε περάσουν για τρελό. 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved