Πόσοι δευτεραγωνιστές του Game of Thrones θα καταφέρουν να επιβιώσουν;

Τι θα απογίνει ο Tormund, o Ser Davos, ο Varys και τα άλλα παιδιά; Τα βάλαμε κάτω με πιθανότητες.

Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones είναι εδώ και διψάει για αίμα. Και παρότι τα επεισόδια έχουν πολλά ακόμη να μας μάθουν, κάθε λεπτό που βλέπουμε ένα από αυτά αναρωτιόμαστε: ποιος θα είναι ο επόμενος που θα συναντήσει τον Κόκκινο Θεό; Γιατί ωραία όσα ακούγονται για τον Jon Snow, την Cersei, την Daenerys και τον Tyrion, αλλά τι γίνεται με όλους τους άλλους;

Χώρια του ότι είχαμε και μερικά σενάρια για το πως παίζει να τελειώσει η σειρά.

Πέρα από όσους μονομαχούν για μία θέση στο θρόνο, έχουμε και όλους τους γύρω-γύρω που δεν ξέρουμε τι θα απογίνουν – εκτός από κάποιες στάνταρ φάτσες όπως αυτή του Samwell Tarly. Τι γίνεται όμως με όσους δεν είμαστε και πολύ σίγουροι για το αν θα επιβιώσουν;

Και τα βάλαμε κάτω.

 

 

Ser Davos

davos seaworth qhd 2880x1800

Ο πραγματιστής της σειράς. Ο right-hand man που θέλεις δίπλα σου όταν τα πράγματα γίνουν ζόρικα. Και επειδή έχει και υψηλή δημοσιότητα σαν χαρακτήρας, είναι από τους πρώτους που αναρωτιέσαι τι ακριβώς έχει στο νου της η παραγωγή. Θα πεθάνει μήπως ηρωικά σώζοντας τον Jon Snow από ένα θανατηφόρο χτύπημα; Είναι άλλωστε ο Ιππότης των Κρεμμυδιών που έσωσε τους ανθρώπους του από την πείνα, οπότε ίσως σώσει και εδώ την ημέρα με κάποιον τρόπο. Από την άλλη, είναι και από τους ανθρώπους που φαντάζεσαι να γίνονται Hand of The King του Jon Snow.

Πιθανότητες να πεθάνει: 5/10 – μασάνε μωρέ οι λαθρέμποροι;

 

Missandei & Grey Worm

nathalie emmanuel jacob anderson

Η απόδειξη του ότι κάποιες φορές, όσο και αν θέλεις κάποιον πολύ, το σύμπαν κάνει οτιδήποτε δυνατό για να μην γίνει πραγματικότητα. Το ζευγάρι αυτό δεν έχει μέλλον για βιολογικούς λόγους. Παρόλα αυτά, όσο και αν θέλουμε να το δούμε ρομαντικά, ο Grey Worm δεν παύει να είναι διοικητής της πιο ζόρικης μονάδας του Westeros. Εδώ παραλίγο να πεθάνει αν δεν τον έσωζε ο Ser Barristan, θα έχει περισσότερες ελπίδες με τους νεκροζωντανούς. Και όσο για την Missandei; Ίσως και να επιλέξει να πεθάνει στο πλευρό του αγαπημένου της.

Πιθανότητες να πεθάνουν: 8/10 – ζόρικα τα πράγματα.

 

Brienne of Tarth

brienne tormund 11

Για κάποιο λόγο,  η άποψη που επικρατεί στα forum είναι πως η Brienne θα πεθάνει υπερασπιζόμενη την Sansa, ολοκληρώνοντας έτσι την υπόσχεση της στην Caitlyn Stark. Και δεν μπορούμε να πούμε ότι διαφωνούμε. Η Brienne κουβαλάει τόση δόξα και τιμή πάνω της, που θέλεις να πεθάνει ηρωικά για να την προασπιστεί.

Πιθανότητες να πεθάνει: 9/10 – αρκεί να μην γίνει ζόμπι έτσι;

 

Beric Dondarrion

beric

Ξέρω τι σκέφτεστε. «Ο τύπος δεν λέει να πεθάνει και έχει την ανάσταση όπως εμείς τον καφέ». Όμως χωρίς τον Thoros τα πράγματα γίνονται ζόρικα και ο Beric έχει ήδη δηλώσει πως φαντάζεται το μέλλον του εξίσου ζόρικο. Ετοιμαζόμαστε για μία μεγαλοπρεπέστατη έξοδο γεμάτη φωτιά. Αν υπήρχαν εκρηκτικά, σίγουρα θα έσκαγε σαν καμικάζι στον Night King.

Πιθανότητες να πεθάνει: 20/10 – πιο σίγουρο και από φιξαρισμένο αγώνα στο μποξ.

 

Hound & Mountain

game of thrones the dragon and th

Είναι η μάχη που όλοι περιμένουν. Με δικό της hashtag που ακούει στο όνομα #CleganeBowl. Kαι ναι κάτι μας λέει πως θα γίνει χαμός, καθότι σεναριακά βγάζει πολύ νόημα για το Βουνό να την βρει από τον αδερφό του, σερ μια μάχη χωρίς νικημένους και νικητές. Θα είναι εκείνο το στιγμιότυπο  που θα μας κάνει να ξεχάσουμε για λίγο τους δράκους και τα ζόμπι και να ασχοληθούμε με παραδοσιακή ξιφασκία.

Πιθανότητες να πεθάνουν: 10/10 – πόσο Κάιν και Άβελ τέλος πάντων;

 

Ser Jorah Mormont

jorah

Ιδού ο άνθρωπος που θα αγαπήσουμε στην τελευταία σεζόν. Δεν ξέρουμε πως ακριβώς θα κάτσει η φάση και θα πεθάνει, αλλά ότι θα τα τινάξει είναι βέβαιο. Τόσο βέβαιο, που τον βλέπουμε στη σκηνή να κοιτάζει ρομαντικά την Καλίσι λίγο πριν ξεψυχήσει, ζητώντας της να κυβερνήσει δίκαια και με σοφία τους υπηκόους της. Το τέλος ενός πραγματικού ιππότη.

Πιθανότητες να πεθάνει: 9/10 – καλύτερα στη μάχη από το να γίνει πέτρα.

 

Lord Varys

varys

Ο άνθρωπος που αγαπούσε πολύ τον τόπο του. Τόσο πολύ που ενορχήστρωσε ένα ολόκληρο σχέδιο για να φέρει πίσω τους Targaryen – και που στα βιβλία μεγαλώνει κρυφά τον διάδοχο του πρίγκιπα Rhaegar. Όμως στην σειρά ο Varys ανήκει στα πρόσωπα που καλούνται να χτίσουν ένα νέο κόσμο. Και δεν περιμένουμε να τον δούμε και στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Πιθανότητες να πεθάνει: 2/10 – εκτός και αν κάνει το λάθος να την δει ήρωας.

 

Βronn

bronn

Να και μία δύσκολη περίπτωση. Τύποι σαν τον Bronn δεν πεθαίνουν εύκολα παρά μόνο άμα τους στριμώξεις άσχημα. Δεν περιμένουμε κάτι τέτοιο από τους White Walkers, αλλά πως θα φαινόταν αν ήταν τελικά ο Tyrion που παίρνει το αίμα του πίσω επειδή δεν τον υπερασπίστηκε στη δίκη του; Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει χώρος για τον Bronn σε έναν κόσμο απελευθερωμένο από White Walkers. Και δεν είναι λίγοι που φαντάζονται μία μάχη με τον Jamie.

Πιθανότητες να πεθάνει: 6/10 – δεν τον λες και εύκολο.

 

Τormund

torm

Θα μας πονέσει πολύ αν πεθάνει το πιο ηρωικό μούσι που έβγαλαν οι Wildlings. Έχει αποδείξει ότι είναι πιστός, τρανός πολεμιστής και σέβεται τους άντρες που το λέει η καρδούλα τους – σαν τον Jon Snow. Είμαστε βέβαιοι πως δεν έφυγε παρέα με το τείχος και τον Dondarrion, αλλά ποιο θα είναι το άμεσο μέλλον του; Τρέμουμε στην ιδέα πως ο Jon θα πρέπει να τον αντιμετωπίσει ξανά ως Wildling.

Πιθανότητες να πεθάνει: 6/10 – George Martin κάτω τα κουλά σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved