Instagram Η Ella Ayalon φέρνει πρόωρα την «Άνοιξη» στο timeline σου

Η «Μούσα» του Μαρτίου ανθίζει την κεντρική σου στο Instagram.

Mέσα Μάρτη και έχουμε βάλει για τα καλά πλώρη για την πολυπόθητη, σε πολλά επίπεδα, εποχή της άνοιξης. Στο «τιμόνι» βρίσκεται η  Ella Ayalon, το μοντέλο με καταγωγή από Los Angeles. Λατρεύει την άνοιξη γιατί θεωρεί πως είναι η κατάλληλη γέφυρα ανάμεσα στον χειμώνα και το καλοκαίρι. Αυτό το απαραίτητο διάλειμμα που χρειαζόμαστε ώστε να γεμίσουμε τις μπαταρίες με αισιοδοξία, ευτυχία και πάθος, για το καυτό καλοκαίρι που έρχεται σε λίγους μήνες.

Η Ella αγαπάει το καλό φαγητό και την καλή συντροφιά. Της αρέσει να περνάει χρόνο με εκλεκτή παρέα και να μαγειρεύουν μαζί. Δεν μπορεί να αρνηθεί ένα καλό γεύμα που συνοδεύεται από ένα ποιοτικό κρασί και συζητήσεις όλο το βράδυ. Το modeling για εκείνη είναι μία καρμική σχέση. Δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της μακριά από τον συγκεκριμένο χώρο. Είναι η ίδια της η φύση. Το να ποζάρει με εσώρουχα (αλλά και χωρίς αυτά) είναι σημάδι γυναικείας ενδυνάμωσης. Δεν έχει κανένα απόλυτως πρόβλημα ν’ αγγίξει την ίδια της τη φύση, να την αγκαλιάσει και να προωθήσει το sexiness ως ένα κομμάτι της προσωπικότητάς της.

Το προφίλ της στο Instagram είναι ένα μέρος που αποθεώνεται το πάθος και η όμορφη αισθητική. Την ακολουθούν σχεδόν 360.000 χρήστες και οι λόγοι που συμβαίνει αυτό, είναι προφανείς. Θα τους συναντήσεις στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved