Instagram Γιατί το Los Angeles αγαπάει όσο καμία άλλη την Krisondra;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το μοντέλο και ηθοποιό με καταγωγή από την Γαλλία.

Αν υπάρχει ένα μέρος που θα μ’ έπειθε ν’ αφήσω την Ελλάδα είναι χωρίς δεύτερη σκέψη το Los Angeles. Εκεί, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, υπάρχει ένα μέρος που έχει πάντα ήλιο και δεν ονομάζεται τυχαία ως η «Πόλη των Αγγέλων». Μάλιστα δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως τα κορυφαία ονόματα του αθλητισμού και της showbiz μένουν εκεί μόνιμα, ενώ κάθε μοντέλο επιθυμεί μία καριέρα στην πόλη της Καλιφόρνια.

 

Ένα κορίτσι που κάνει το όνειρό της, πραγματικότητα, είναι και η Krisondra. Με καταγωγή από τις ΗΠΑ και την Γαλλία, η 28χρονη ηθοποιός και μοντέλο ακολουθεί τη δική της πορεία. Δεν της αρέσει να αποτελεί το κλασσικό μοντέλο. Πηγαίνει το παιχνίδι ένα βήμα παραπέρα.

Είναι διάσημη στις πλατφόρμες των social media όπως το Snapchat και το Instagram, ενώ ξεκίνησε την καριέρα της στο modeling σε ηλικία μόλις 10 ετών. Κάθε της post στο Instagram είναι μία ωδή στο sexiness και την καλή αισθητική. Δε φοβάται να ποζάρει μπροστά στον φακό με εσώρουχα, καθώς πιστεύει πως το γυναικείο σώμα είναι μία μορφή τέχνης. Στον ελεύθερό της χρόνο λατρεύει να συζητάει με καλούς φίλους και να απολαμβάνει το καλό φαγητό. Δε βαριέται ποτέ τα ταξίδια και δεν μπορεί να ζήσει μακριά από το φως. Εμείς την καταλαβαίνουμε. Περισσότερα στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved