Instagram Μέγας είσαι Mavrin και θαυμαστά τα έργα σου

Η Cristy Ren είναι η νέα Μούσα του Ρώσου φωτογράφου.

Για τον Ρώσο φωτογράφο, Mavrin, έχουμε τοποθετηθεί στο παρελθόν. Είναι ο άνθρωπος που ζηλεύουμε περισσότερο. Αν ρωτήσεις κάποιον άνδρα και σου πει πως δε θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση του, τότε είναι ξεκάθαρα ψεύτης. Στο portfolio της έχει τα πιο ποθητά μοντέλα του πλανήτη. Προέρχονται από τη Ρωσία και τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά στην ανδρική «Μέκκα». Από το φυτώριο του, αυτή τη φορά, βγάζει ένα νέο προϊόν.

Ο λόγος για την Cristy Ren. Τη μελαχρινή εκθαμβωτική πληθωρική γυναίκα που απαριθμεί πάνω από 1.000.000 followers στο Instagram. Και μάλιστα χωρίς να διαφημίζει τόσο πολύ το προφίλ της. Η Cristy γεννήθηκε στη Ρωσία και τώρα θα την βρεις στο Ντουμπάι. Κλασσικό ταξίδι για κάθε bikini model που σέβεται τον εαυτό του. Η Cristy λατρεύει τον ήλιο, τη θάλασσα, το αλάτι και την άμμο στο σώμα της. Της αρέσει να ποζάρει με μαγιό και θεωρεί το γυμνό γυναικείο σώμα ως μία μορφή γυναικείας ενδυνάμωσης. Δεν υπάρχει τίποτα το πρόστυχο σ’ ένα όμορφο σώμα, παρά μόνο πρόστυχα βλέμματα και τα μυαλά.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από το χώρο του modeling. Μου αρέσει να ποζάρω μπροστά στον φακό. Επίσης λατρεύω τα ταξίδια, την καλή μουσική, το ποιοτικό φαγητό και μία παρέα που θα διευρύνει τους ορίζοντές μου».

Περισσότερα στην gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved