Instagram Survivor All Star: Χριστίνα Κεφαλά φτιάξε τις βαλίτσες σου για Άγιο Δομίνικο

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε, η Χριστίνα πρέπει να πάρει τη θέση της.

Δεν πρόλαβε να συμπληρώσει ούτε μία εβδομάδα. Η Βρισηίδα Ανδριώτου μπήκε με όνειρα και διάθεση στο Survivor All Star αλλά η ψυχολογική και σωματική πίεση που δέχτηκε, την ανάγκασαν να πάρει την απόφαση ν’ αποχωρήσει από το reality επιβίωσης. Από τον Άγιο Δομίνικο θα φύγει πλουσιότερη με 5.000 ευρώ για 4 μέρες παρουσίας σε μία παραλία. Ούτε ο Μέσι τέτοια συμφωνία. Ωστόσο πλέον υπάρχει ένα μεγάλο κενό. Ένα κενό που πρέπει ν’ αναπληρωθεί με μία ηχηρή παρουσία. Ο Ατζούν, αφού δεν κατάφερε να πείσει τον Ντάνο, τότε πρέπει να κάνει ρελάνς και να φέρει την Χριστίνα Κεφαλά στην Καραϊβική.

Το μοντέλο που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό από το «My Style Rocks» και μπήκε στο Survivor το 2021. Τίμια καριέρα στο modeling. Η Χριστίνα μάλιστα δεν δείχνει αδιάφορη ως προς την προοπτική να επιστρέψει στο Survivor: «Δεν θα πω ψέματα, δεν μου έχει γίνει ακόμα κάποια πρόταση. Δεν ήμουν από τους δυνατούς παίκτες αγωνιστικά. Είναι μια πολύ όμορφη και δύσκολη εμπειρία. Ίσως να την ξαναέκανα. Θέλει μεγάλη σκέψη για να τα ξαναζήσεις όλα αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ φυσικά δεν την αφήνουν ασυγκίνητη τα ποσά που παίζουν: «5000 την εβδομάδα είναι πολύ μεγάλο ποσό. Έχω ακούσει κάτι τρελά που λένε ο ένας ζήτησε 10.000-12.000 ή 7.000. 5.000 ευρώ παίρνει ένας άνθρωπος που δουλεύει με τον κατώτατο μισθό ετησίως. 5.000 ευρώ την εβδομάδα είναι πάρα πολλά. Εγώ θα πήγαινα και με λιγότερα στο Survivor All Star. Αρκεί να ζήσω το παιχνίδι αν το πάρω απόφαση γιατί έμεινα πολύ λίγο καιρό».

Η brand ambassador, όπως δηλώνει στο προφίλ της στο Instagram, είναι η παρουσία που λείπει από τον Άγιο Δομίνικο. Εκείνο το κομμάτι από το παζλ που θα αλλάξει τα δεδομένα. Και αν θέλεις κι άλλους λόγους, τότε τσέκαρε την παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved