Instagram Claudia Tihan, πότε θα επιστρέψεις για πάντα στην Ελλάδα;

Ένα «κουνελάκι» που επιβάλλεται να έρθει ξανά πίσω στα μέρη μας.

Είναι δύσκολο να επιλέξεις ανάμεσα στις καλύτερες φωτογραφίες της Claudia Tihan. Είναι κάτι ζόρικο και πρέπει ν’ αφήσεις στην απ’ έξω στιγμιότυπα και πόζες που κάθε άνδρας θα ήθελε να δει. Ωστόσο αυτή τη δύσκολη δουλειά, κάποιος έπρεπε να την κάνει. Ο κλήρος έπεσε στο Ratpack ώστε να τα καταφέρει. Το αν πραγματικά το καταφέραμε θα το διαπιστώσεις στην παρακάτω gallery. Η Claudia Tihan είναι ένα κορίτσι που γνωρίζει πως να κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να τα χάνει μπροστά της. Αποτελεί μέλος της μεγάλης οικογένειας του Playboy και δηλώνει περήφανη γι’ αυτή την καταξίωση. Άλλωστε δεν είναι κάτι το ασήμαντο να είσαι κομμάτι της κληρονομιάς του μεγαλύτερου ανδρικού brand του πλανήτη.

Η Claudia λατρεύει την καλή ζωή και το φαγητό. Της αρέσει ο ήλιος, η θάλασσα και το καλοκαίρι είναι ξεκάθαρα η εποχή της. Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στα μέρη μας. Πήρε την κολλητή της, γέμισε τη βαλίτσα της με μαγιό και φορέματα και έφτασε στη Σαντορίνη.

Η Ines Trocchia θέλει το 2023 να είναι μία ερωτική χρονιά

Αυτή τη περίοδο θα την βρεις στο Los Angeles. Το ερχόμενο καλοκαίρι ελπίζουμε να επιστρέψει στη χώρα μας. Νησιά δόξα το Θεό έχουμε αρκετά. Από την Πάρο μέχρι την Κέρκυρα και από την Ρόδο μέχρι την Κρήτη. Εκείνη θα κάνει την επιλογή της και εμείς ευλαβικά θα την ακολουθήσουμε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved