Instagram Η Ines Trocchia θέλει το 2023 να είναι μία ερωτική χρονιά

Το μοντέλο από την Ιταλία γνωρίζει από ευχές και πάθος.

2023. Οι στόχοι της νέας χρονιάς έχουν ήδη τεθεί και σε 365 μέρες από τώρα θα γνωρίζουμε ποιους έχουμε φέρει εις πέρας. Ωστόσο μεγάλη σημασία δεν έχει να εκπληρώσεις όλους τους στόχους σου αλλά να καταφέρεις να βελτιωθείς. Σταδιακά να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Να σπάσεις τα στερεότυπα, όλα εκείνα που σε κρατούν δέσμιο και να κάνεις την καθημερινότητά σου καλύτερη. Η Ines Trocchia, το μοντέλο από την Ιταλία, έχει θέσει ήδη τους δικούς της στόχους.

Θέλει το 2023 να είναι μία χρονιά διαφορετική από τις προηγούμενες. Να μην υπάρχει μιζέρια, να πλημμυρίσει με πάθος και ερωτισμό και να υπάρξει αγάπη και υγεία σε όλο τον κόσμο. Η Ιταλίδα καλλονή των 1.500.000 followers στο Instagram γνωρίζει καλύτερα από όλους το τι σημαίνει πάθος. Πάθος με οτιδήποτε καταπιάνεσαι στη ζωή σου, είτε αυτό έχει να κάνει με κάτι επαγγελματικό ή με κάτι προσωπικό.

Η Antonina βλέπει το γυμνό γυναικείο σώμα ως έργο τέχνης

Το αν θα καταφέρουμε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας θα φανεί στο τέλος του 2023. Μέχρι τότε μία βόλτα από την gallery είναι επιβεβλημένη.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved