Instagram Η Agustina Gandolfo θέλει να φέρει το Μουντιάλ στην Αργεντινή

Η σύζυγος του Lautaro Martinez είναι το μεγάλο αστέρι στο Instagram της Αργεντινής.

Το μεγαλύτερο ματς μέχρι το επόμενο. Αυτό είναι το μότο που κυριαρχεί στην Αργεντινή αναφορικά με την προσπάθεια της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Μετά το στραπάτσο της πρεμιέρας, η αλμπισελέστε «κατάπιε» το Μεξικό, την Πολωνία και την Αυστραλία και το βράδυ της Πέμπτης αντιμετωπίζει την Ολλανδία. Θέλοντας να πάρει μία άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό από τις «τουλίπες» στο Μουντιάλ του 1998, η παρέα του Λιονέλ Μέσι δε θέλει να φύγει κι από αυτή τη διοργάνωση με σκυμμένο το κεφάλι.

 

Ένας από τους πρωταγωνιστές είναι και ο Lautaro Martinez. Ο επιθετικός της Ίντερ, ένα από τα πιο καυτά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο οποίος επιθυμεί να φέρει το τρόπαιο στην ιδιαίτερη πατρίδα του μετά από το 1986 και τον Diego Maradona.

Στο πλευρό του βρίσκεται και η γυναίκα και μητέρα της κόρης του, Agustina Gandolfo. Το εντυπωσιακό μοντέλο και πρώην αθλήτρια βόλεϊ, η οποία είναι ζευγάρι με τον συμπατριώτη της από το καλοκαίρι του 2018. Η Agustina είναι το γούρι του 25χρονου επιθετικού και θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Μουντιάλ μαζί με τους 1.000.000 followers της στο Instagram. Διάσημη influencer, η Agustina γνωρίζει πως να κάνει το ανδρικό κοινό να παραληρεί περισσότερο από τα γκολ στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Καλωσήρθες στον κόσμο της Riley Russell

Κάθε της post στο Instagram προκαλεί χαμούλη και στην παρακάτω gallery αντιλαμβάνεσαι τους λόγους.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved