Instagram Καλωσήρθες στον κόσμο της Riley Russell

Το μοντέλο που θα σου φτιάξει την ημέρα με ένα post της.

Ποιοι είναι οι λόγοι που σε οδηγούν στο να πατήσεις το κουμπί του «follow» στο Instagram; Τι είναι αυτό που βλέπεις και σε κάνει ν’ ακολουθήσεις ένα προφίλ που δεν γνωρίζεις; Ένα προφίλ που δεν έχεις καμία επαφή μαζί του, μένει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και δηλώνει «μοντέλο».

 

Ρητορικό το ερώτημα διότι όλοι γνωρίζουμε τον πραγματικό λόγο. Το να ακολουθήσεις στο Instagram ένα πανέμορφο κορίτσι όπως η Riley Russell είναι ένας απλός τρόπος για να σου φτιάχνει καθημερινά η διάθεση. Όταν αποφασίζεις να πατήσεις την εφαρμογή, να μπεις στο Instagram και να τσεκάρεις το timeline σου. Εκεί που έχεις δημιουργήσει ένα δικό σου ψηφιδωτό με τα άτομα που επιθυμείς.

Μάλιστα στην περίπτωση της Riley, το μαγικό κουμπί το έχουν πατήσει σχεδόν 25.500 άτομα. Αριθμός ελάχιστος αν κρίνεις από τα εντυπωσιακά post που ανεβάζει. Η Riley δηλώνει μοντέλο και λατρεύει τα sports. Όποτε βρει χρόνο θα κάνει surfing ή αναρρίχηση, χόμπι που δύσκολα βρίσκονται στη δική σου ατζέντα με τις προτεραιότητες. Της αρέσουν τα ταξίδια (σε ποιον δεν αρέσουν άλλωστε), το καλό φαγητό και το να μοιράζεται όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Μουντιάλ: Οι «τουλίπες» ανθίζουν λόγω της Annekee Molenaar

Από τη στιγμή που δε θα καταφέρεις να πας στην Φλόριντα ώστε να τη συναντήσεις, τότε μπορείς να περάσεις εναλλακτικά μία βόλτα από την gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved