Instagram Ο Paulo Dybala θα βρει παρηγοριά στην αγκαλιά της Oriana Sabatini

Μετά το κάζο από την Σαουδική Αραβία, η σύντροφος του Αργεντινού star θα του ανυψώσει το ηθικό.

Την πρώτη αγωνιστική των ομίλων σημειώθηκε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Σαουδική Αραβία έκανε μία ιστορική ανατροπή, κέρδισε με 2-1 την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι και πλέον αρχίζει να πιστεύει στο όνειρο. Από την άλλη πλευρά, η «αλμπισελέστε» θα πρέπει να βρει τρόπο ώστε να υπερκεράσει τα εμπόδια των Πολωνία – Μεξικό ώστε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Μουντιάλ. Η εθνική ομάδα της Αργεντινής βρίσκεται μπροστά σε ένα ιστορικό φιάσκο, απογοητεύοντας όλους τους ποδοσφαιρόφιλους.

Αν θα το καταφέρει, θα φανεί στην πορεία. Όπως και να ‘χει, ένας εκ των παικτών θα έχει την ευκαιρία να βρει παρηγοριά στην εντυπωσιακή σύντροφό του. Ο λόγος για τον Paulo Dybala και την Oriana Sabatini.

Η Oriana γεννήθηκε στην Αργεντινή, είναι μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια. Το τελευταίο διάστημα έχει συνεργαστεί με την Dua Lipa και τους Coldplay ενώ είναι ζευγάρι με τον σταρ της Ρόμα από το 2018. Σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως σκοπεύει άμεσα να παντρευτεί τον αγαπημένο της, κάτι που επιθυμεί και η διάσημη οικογένειά της. Η Oriana είναι κόρη της Catherine Fulop, της ηθοποιού, μοντέλου και παρουσιάστρια από τη Βενεζουέλα και του Osvaldo Sabatini, ηθοποιού και παραγωγού από την Αργεντινή.

Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν 5.700.000 χρήστες και ορισμένοι από τους λόγους βρίσκονται στην παρακάτω gallery.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved