Instagram Μουντιάλ: Οι «τουλίπες» ανθίζουν λόγω της Annekee Molenaar

Η κόρη του Keje Molenaar και σύντροφος του Matthijs de Ligt είναι ο λόγος για να φορέσουμε τα «πορτοκαλί».

Τι συνδέει την Ολλανδία με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1974, του 1978 και του 2010; Η δεύτερη θέση. Είναι οι 3 φορές που οι Ολλανδοί βρέθηκαν στο μεγάλο τελικό του Μουντιάλ αλλά έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι. Φέτος ευελπιστούν να τα πάνε καλύτερα. Στην άκρη του πάγκου θα βρίσκεται ο Φαν Χάαλ, ο οποίος έχει θέσει τους δικούς του όρους. Ένα εξ αυτών πως «απαγορεύεται να επιλέξουν οι ποδοσφαιριστές τον αριθμό της φανέλας τους».

Διότι θα το κάνει ο ίδιος. Ερωτώμενος σε συνέντευξη Τύπου, ο Ολλανδός τεχνικός αποκάλυψε πως δίνει τους αριθμούς της φανέλας ανάλογα με την ηλικία των ποδοσφαιριστών και πως το νούμερο στην πλάτη δεν παίζει κανένα ρόλο σχετικά με το ποιος θα είναι βασικός ή σε ποια θέση θα αγωνίζεται.

Ένα περίεργο σκεπτικό για μία ομολογουμένως συμπαθέσταση Εθνική. Οι Ολλανδοί θέλουν να επιστρέψουν από το Κατάρ με το βαρύτιμο τρόπαιο στις αποσκευές τους. Θα το καταφέρουν; Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέλατα. Αν και θα έπρεπε για την κυρία Annekee Molenaar. Την κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Άγιαξ, Keje, και συντρόφου του κεντρικού αμυντικού της Μπάγερν Μονάχου, Matthijs de Ligt. Το 23χρονο μοντέλο συνεργάζεται με την Hugo Boss και την Armani και είναι φουλ ερωτευμένη με τον Ολλανδό άσο από το 2018.

Μήπως η αντίσταση στο Μουντιάλ του Κατάρ πουλάει;

Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν 455.000 χρήστες και όπως θα δεις στην παρακάτω gallery υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που συμβαίνει αυτό.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved