Instagram Μην ξεχνάς το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας

Η Jordy Johnson φροντίζει γι’ αυτό.

Είναι το πρωινό το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας; Ρητορικό το ερώτημα γιατί η επιστημονική κοινότητα έχει δώσει ήδη την απάντησή της. Το πρωινό είναι το γεύμα που ποτέ δεν πρέπει να κάνεις skip αναφορικά με τη διατροφή σου. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός σωστού και ισορροπημένου διαιτολογίου και δυστυχώς έχουμε την κακή συνήθεια να το ξεχνάμε.

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας μάς οδηγούν στο να καταναλώνουμε πρόχειρα το πρωινό γεύμα και αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος. Το σωστό πρωινό μας γεμίζει ενέργεια και μας βοηθάει στη διατήρηση ενός υγιού σωματικού βάρους. Μειώνει την πιθανότητα για παχυσαρκία καθώς η χαμηλή κατανάλωση πρωινού συσχετίζεται με υψηλότερη πρόσληψη λίπους, μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής και στεφανιαίας νόσου και είναι πλούσιο σε μέταλλα, βιταμίνες και φυτικές ίνες.

Μετράμε αντίστροφα για το 2023 με το ημερολόγιο της Paige Spiranac

Και αφού λοιπόν καλύψαμε τα οφέλη του μέσα σε μία παράγραφο, ας προχωρήσουμε. Ποιο είναι το ιδανικό πρόσωπο για να μας μιλήσει για το πρωινό γεύμα; Εμείς το βρήκαμε στο πρόσωπο της Jordy Johnson. Το μοντέλο που γνωρίζει πως το να διατηρήσει την άψογη σιλουέτα της δεν πρέπει να παραλείψει κανένα γεύμα. Σωστή διατροφή και γυμναστική είναι ο συνδυασμός της επιτυχίας. Η ίδια πόζαρε στον φακό της Brooke Olimpieri και μοιράστηκε μαζί της μέσω Instagram, ορισμένα στιγμιότυπα. Το αν βρίσκεται στη δική της κουζίνα αδιάφορο. Σημασία έχει το αποτέλεσμα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved