Instagram Μετράμε αντίστροφα για το 2023 με το ημερολόγιο της Paige Spiranac

Η πιο sexy γυναίκα του πλανήτη έκανε και πάλι το θαύμα της.

Αυτά καλό είναι να γίνονται. Ποτέ κανείς δεν έχει να πει έναν κακό λόγο όταν μία sexy γυναίκα κυκλοφορεί το δικό της ημερολόγιο. Πόσο μάλλον δε, όταν πρόκειται για την πιο sexy γυναίκα του πλανήτη αυτή τη στιγμή και το ημερολόγιο της ξεχειλίζει από πάθος και ερωτισμό.

 

 

Αθλήτρια γκολφ, έγινε διάσημη μέσω των social media όχι μόνο για τις αθλητικές της επιδόσεις. Η Paige αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα ημερολόγιο για το 2023, πιστεύοντας πως θα φέρει γούρι για τη νέα χρονιά που έρχεται. «Πάντα ήθελα να κάνω ένα ημερολόγιο διότι προέρχομαι από μια τέτοια οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά η 29χρονη στη New York Post για το νέο της εγχείρημα. Κάθε χρόνο, την περίοδο των γιορτών, η μητέρα της έκανε δώρο σε όλα τα μέλη της οικογένειας ημερολόγια με αξιολάτρευτα ζώα, ενώ αργότερα δημιούργησε το δικό της με οικογενειακές φωτογραφίες.

Σήμερα η Paige αποφάσισε να το κάνει πιο προσωπικό. Ποζάρονας σ’ ένα Airbnb στο Κολοράντο όπου και κατάγεται, η 29χρονη φόρεσε μαγιό, καουμπόικες μπότες, εσώρουχα και οτιδήποτε άλλο θυμίζει cowgirl. Επιμελήθηκε η ίδια το concept της φωτογράφισης, το μακιγιάζ και τα μαλλιά της και απλώς συνεργάστηκε μ’ έναν φωτογράφο. «Είναι μια δουλειά δύο ανθρώπων, όμως οι φωτογραφίες δεν το δείχνουν. Είναι εκπληκτικές και είναι οι πιο αγαπημένες που έχω τραβήξει ποτέ».

Το ημερολόγιο μπορείς να το προπαραγγείλεις από τη σελίδα της PaigeSpinarac.com και στην τιμή των 25 δολαρίων.com και στην τιμή των 25 δολαρίων.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved