associated press Γιατί είναι κακό να αγαπάμε γυναίκες σαν την Ronda Rousey;

Στο δίλημμα μπλέκεις ή δεν μπλέκεις μαζί της, η απάντηση βρίσκεται στην πρώτη επιλογή.

Έγινε γνωστή το 2008 όταν κατέκτησε το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο στην ιστορία των ΗΠΑ στο τζούντο. Έπειτα ξεκίνησε να κυνηγά την καριέρα της στις μικτές πολεμικές τέχνες και σήμερα η Ronda Rousey δηλώνει παλαιστής στο WWE, ηθοποιός (έχει εμφανιστεί στις ταινίες οι Αναλώσιμοι το 14 το Furious 7 το 15 και το Mile 22 το 18), συγγραφέας και η μόνη γυναίκα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στο UFC και στο WWE καθώς και η μόνη που πρωταγωνίστησε σε pay-per-view γεγονότα και για τις δύο εταιρείες. Το 2015 ψηφίστηκε η καλύτερη γυναίκα αθλήτρια όλων των εποχών σε ψηφοφορία του ESPN το 2015 και το Fox Sports την ανέδειξε ως μία από τις καθοριστικές αθλήτριες του 21ου αιώνα.

Αυτά τα λίγα λοιπόν για την 35χρονη Ronda Rousey.

 

 

Αν πιστεύεις πως μπορείς να τα βάλεις μαζί της σε καυγά, ξανασκέψου το. Αλλά μήπως δεν είναι και τόσο κακό να τα βάλεις μαζί της σ’ ένα ερωτικό καυγαδάκι; Εκεί όπου καλό είναι να μην πέσουν «ψιλές» γιατί δεν σε παίρνει.

Τον επόμενο πίνακα θα τον αγοράσεις από την Lois Schindeler

Η αλήθεια είναι πως μ’ αρέσουν γυναίκες σαν την Ronda Rousey. Μπορεί κάποιοι να τις φοβούνται, αλλά υπάρχουμε και εμείς οι άνδρες που μας γοητεύουν. Βγάζουν ένα δυναμισμό που είναι ελκυστικός. Δείχνουν αποφασισμένες να τα βάλουν με όλους εκεί έξω και να βγουν νικήτριες στη μεγάλη μάχη της ζωής. Χωρίς να έχουν ανάγκη κανέναν. Δεν φοβούνται να ξεπεράσουν τα όριά τους, να σπάσουν τα καλούπια που τους θέτουν οι νόρμες της κοινωνίας. Γυναίκες σαν την Ronda Rousey είναι γεμάτες εκπλήξεις. Είναι σκληρές και ευαίσθητες όταν πρέπει. Δεν έχουν ανάγκη να δείξουν την αισθησία τους σε κοινή θέα, αλλά θα το κάνουν όταν πραγματικά είναι η στιγμή. Όταν θα πρέπει να μοιραστεί την ευαισθησία της με τους ανθρώπους που πραγματικά πρέπει και θα είναι μεγάλη σου νίκη αν βρίσκεσαι σε αυτό το κλειστό γκρουπ ανθρώπων.

 

 

Η Ronda είναι το απόλυτο παράδειγμα μίας γυναίκας που είναι πραγματικά ο εαυτός της. Δεν έχει ανάγκη να δειχτεί στο Instagram με φωτοσοπαρισμένες φωτογραφίες. Δεν έχει ανάγκη να γίνει.. γατούλα για να σου αρέσει. Είναι αυτή που είναι. Η Ronda Rousey. Με τα σμιλευμένα μπράτσα της, τα ατσάλινα πόδια της και τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς. Μία πολεμική μηχανή στο ρινγκ που όταν κατεβαίνει από αυτό, γίνεται μία επιτυχημένη γυναίκα. Μία αυτοδημιουργήτη γυναίκα που δε θέλει να την φροντίζεις. Παρά μόνο να τη σέβεσαι και δίπλα της θα γίνεις κι εσύ καλύτερος. Εξάλλου γι’ αυτό δεν ερχόμαστε στη ζωή; Ώστε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας; Και με την Ronda στο πλάι σου, δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved