Instagram Μία συνεδρία στο ντιβάνι της Μαριάννας Μπαφίτη

Το μοντέλο με καταγωγή από την Πάρο θα γιατρέψει την ψυχή και τα μάτια μας.

Δύσκολα θα συναντήσεις κάποιον που να ισχυριστεί ότι δεν έχει πάει ποτέ στην Πάρο. Είναι το πρώτο νησί που πας διακοπές όταν τελειώσεις το σχολείο και οφείλεις να το επισκεφτείς μία ακόμη φορά για πιο χαλαρές διακοπές. Είτε με τη γυναίκα, είτε όταν έχεις δημιουργήσει οικογένεια. Ωστόσο υπάρχει ακόμη ένας λόγος για να κλείσεις εισιτήρια για το κυκλαδίτικο νησί.

Ο λόγος είναι η Μαριάννα Μπαφίτη.

Olga, πώς γίνεται να είσαι εξωπραγματικά όμορφη;

Το μοντέλο με καταγωγή από την Πάρο, η οποία έκανε ένα πέρασμα από Θεσσαλονίκη και τώρα μένει μόνιμα στην Αθήνα. Τα καλοκαίρια της τα περνάει στο νησί που γεννήθηκε και έχεις μία αφορμή για να την επισκεφτείς. Αγαπάει την ψυχολογία και είναι έτοιμη να σε αναλάβει. Οι εντυπωσιακές αναλογίες της, της έχουν χαρίσει την καθολική αναγνώριση του ανδρικού πληθυσμού και κάθε της post είναι μαγνήτης για σχόλια και likes.

Στο Instagram απαριθμεί 149.000 followers και έχει αποκτήσει την δική της δυναμική ως fashion blogger. Παρότι pocket size δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα μοντέλα και μάλιστα οι εκρηκτικές αναλογίες της, την ανέδειξαν το 2016 ως Μις Πιερία.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved