Instagram Η Stella Marshall είναι η μονάδα μέτρησης του πάθους

Με καταγωγή από την Ρωσία, η Stella μένει μόνιμα Θεσσαλονίκη και μας ψήνει για μία έξοδο τριημέρου.

Όταν ακούς για ένα μοντέλο από τη Ρωσία, τότε αυτομάτως γνωρίζεις πως κάτι πολύ καλό συμβαίνει. Η χώρα που αποτελεί την «Μέκκα» του ανδρικού πληθυσμού, έχει να περηφανεύεται για την καλή βότκα και τις όμορφες γυναίκες. Η Stella Marshall έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό το κλισέ. Με καταγωγή από την Μόσχα, η Stella αποφασίσει να μετακομίσει νότια και είμαστε περήφανοι που τη φιλοξενούμε στα μέρη μας. Και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη.

Η Gigi Paris έχει κάτι από Bond Girl

Ξεκίνησε ως χορεύτρια σε γνωστά clubs της συμπρωτεύουσας και πολύ γρήγορα το όνομά της έγινε talk of the town. Σε τέτοιο σημείο που το προφίλ της στο Instagram απαριθμεί 99.300 ακόλουθους και η ίδια δεν αφήνει παραπονεμένο το κοινό της.

Υποκλινόμαστε στην Βασίλισσα των sex podcasts

Φωτογραφίες με μπικίνι ή ολόσωμα μαγιό κυριαρχούν στο timeline της και η πληθωρική εμφάνισή της αποτελεί πόλο έλξης για likes και αποθεωτικά σχόλια. Η ίδια επιθυμεί να διευρύνει τους ορίζοντές της και ενδεχομένως το modeling, ειδικότερα ως bikini model, να είχε ο χώρος που της ταιριάζει περισσότερο.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να της χαρίσεις το follow σου και έπειτα να περάσεις μία βόλτα από την gallery. Αν και μία βόλτα από τη Θεσσαλονίκη να είναι προτιμότερη.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved