Instagram Υποκλινόμαστε στην Βασίλισσα των sex podcasts

Η Alex Cooper δίνει συμβουλές για να εκτοξεύσεις την ερωτική σου ζωή και εμείς απλώς ακολουθούμε.

Για τα sex podcasts που οφείλεις ν’ ακούσεις και θα εκτοξεύσουν την ερωτική σου ζωή, σου έχουμε μιλήσει ήδη. Για την Βασίλισσα των sex podcasts, ήρθε η στιγμή να μάθεις τώρα. Η παρουσιάστρια του Call Her Daddy, Alex Cooper, είναι το απόλυτο είδωλο. Η Alex μιλάει για όλα χωρίς ταμπού και περιστροφές. Θέλεις tips για αυτοϊκανοποίηση; Στα προσφέρει. Επιθυμείς να μάθεις τα μυστικά για kinky σεξ, στάσεις, dating; Η Alex Cooper είναι εδώ για σένα. Προσπαθείς να μάθεις ατάκες για πέσιμο που καμία γυναίκα δε θα αντισταθεί; Φυσικά και θέλεις.

Ωστόσο όταν βγάζει τα ακουστικά και αφήνει το μικρόφωνο, η Alex Cooper σού δίνει κι άλλους λόγους για να ασχοληθείς μαζί της.

H Natalie Roser όχι μόνο σχεδιάζει εσώρουχα, ξέρει και να τα φοράει

Το προφίλ της στο Instagram είναι η απόλυτη ανδρική απόλαυση. Η κυρία που έκανε το Spotify να της προσφέρει 60.000.000 δολάρια για να κάνει τα δικά της ως podcasters είναι η γυναίκα που όλοι θα θέλαμε να έχουμε δίπλα μας. Η 30χρονη Alex Cooper ή αλλιώς Father Cooper διαθέτει έναν λογαρισμό στο Instagram, που τον ακολουθούν 2.200.000 χρήστες. Κάθε της post είναι μαγνήτης για likes και σχόλια και αν δεν την ακολουθείς ήδη, τότε κάνεις ένα τεράστιο λάθος.

Αν δεν μας πιστεύεις ακόμη, τότε πέρνα μία βόλτα από την gallery και θα καταλάβεις τι ακριβώς εννοούμε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved