Οι Αμερικανοί ψήφισαν αλλά εμείς διαφωνούμε κάθετα. Για αυτό και διεξάγουμε δικό μας poll στο τέλος. Τι ψηφίζεις; 

Σίγουρα οι ψηφοφόροι του Ranker είναι κάπως τρελοί μιας και στη λίστα δεν είδαμε καν την αγαπημένη μας Margot Robbie. Από την άλλη, ποιος ξέρει τι έχει ο κάθε ένας μέσα στο μυαλό του και στην τελική τα γούστα είναι υποκειμενικά. Οι 20 πιο όμορφες γυναίκες του Ηollywood για το 2022 είναι εδώ και σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις, γιατί σίγουρα κάποιες από αυτές ίσως να μην τις γνωρίζεις. Οι ηλίκιες είναι πολλές και διάφορες και η ψηφοφορία είναι (σχετικά) δίκαιη. 

 

 
 

Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τη λίστα όπως ακριβώς ψηφίστηκε στο Ranker, έτσι για να δούμε ποια είναι τα γούστα των Αμερικάνων στις γυναίκες. Μετά όμως από αυτό κι εμείς θα ψηφίσουμε τις δικές μας προτιμήσεις από την ίδια ακριβώς λίστα. Μπορείς κι εσύ να ψηφίσεις παρακάτω, αφού πρώτα δεις τι ψήφισαν στο Ranker. Σου δίνουμε τρία διαφορετικά άλμπουμ με βάση τις προτιμήσεις των Αμερικανών: 

Θέσεις 20 - 15:

 

 

Θέσεις 14 - 10:

 

 

Θέσεις 9 - 1:

 

 

Κάποια από τα αποτελέσματα ίσως να είναι άδικα ή και κάπως παράξενα για τα δικά μας γούστα. Εμείς όμως σας δίνουμε την ευκαιρία να δώσετε τη δική σας ψήφο στο όλο ζήτημα. Παρακάτω μπορείτε να ψηφίσετε κι εσείς την δική σας επιλογή. Ποια πιστεύετε πως είναι η πιο όμορφη γυναίκα στο Hollywood για το 2022;

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved