H Tanya Kizko φέρνει πρόωρα την άνοιξη στο μυαλό μας

Πάει ο χειμώνας, ζήτω η Tanya Kizko.

.Η Tanya Kizko μπορεί να είναι σχετικά νέα στον κόσμο του μόντελινγκ, αλλά ήδη τον έχει κατακτήσει — και δεν είναι περίεργο γιατί. Αν κρίνουμε από τα απίστευτα μακριά πόδια της, τα παγωμένα μπλε μάτια της και τις καταρρακτώδεις κεχριμπαρένιες μπούκλες της, είναι εκτυφλωτικά προφανές ότι η Ουκρανή showtopper ήταν προορισμένη να γίνει μοντέλο.

 

 

Η χαριτωμένη προσωπικότητά της μετράει επίσης. «Ήμουν πάντα κλασικό κορίτσι και πάντα μου άρεσαν τα πάντα για τις γυναίκες και τη γυναικεία ενέργεια», μας λέει. Και πραγματικά ενσαρκώνει τα πάντα σχετικά με την ομορφιά και τη θηλυκότητα: ήσυχα έξυπνη και εκπληκτικά όμορφη, με άψογες, λεπτές καμπύλες σε όλα τα σωστά σημεία.

Παρά την εντυπωσιακή εμφάνισή της, το μόντελινγκ δεν ήταν κάτι που είχε στο μυαλό της από την αρχή. «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα γίνω μοντέλο, αλλά πάντα με εκπλήσσουν οι όμορφες γυναίκες», λέει, επαναλαμβάνοντας μια σκέψη που συμμερίζονται πολλοί.

 

 

«Η επίδειξη μόδας της Victoria's Secret ήταν κάτι ξεχωριστό για μένα όταν ήμουν παιδί». Γεννημένη και μεγαλωμένη στη μικρή πόλη του Ντόνετσκ της Ουκρανίας, η Kizko ήταν μια αυτοαποκαλούμενη καλή μαθήτρια που μεγάλωνε και περνούσε μεγάλο μέρος του χρόνου της με τη μύτη της μέσα σε ένα βιβλίο. «Είχα εμμονή με τη μελέτη», λέει, «ιδιαίτερα την ιστορία, τα μαθηματικά και τη λογοτεχνία». Έξυπνο και όμορφο — ένας ακαταμάχητα δελεαστικός συνδυασμός.

 

 

Φυσικά, όμως, μια γυναίκα τόσο εντυπωσιακά υπέροχη όπως η Τάνια δεν πέρασε απαρατήρητη. «Με ανακάλυψαν όταν ήμουν 18 ετών, αλλά εκείνη την περίοδο πήγαινα στο πανεπιστήμιο στην Ουκρανία. Ήθελα να γίνω μηχανικός, οπότε αποφάσισα να τελειώσω το πτυχίο μου και να ξεκινήσω να εργάζομαι ως μοντέλο μετά από αυτό», εξηγεί.

Αφού πήρε το πτυχίο της και ολοκλήρωσε τις σπουδές της, έκανε τη μεγάλη μετακόμιση στο εξωτερικό από την πατρίδα της στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2018, όπου είναι πλέον επίσημα μια καλή Νεοϋορκέζα.. Άλλωστε, η παρουσία της κάνει την πόλη ένα πιο όμορφο μέρος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved