Instagram elizabethoslen_ H Elizabeth Olsen έχει ήδη ξεπεράσει τις διάσημες αδερφές της

Η Marvel-ική Wanda είναι κάτι παραπάνω από superhero.

Όταν άκουγες το όνομα Olsen πριν καμιά 20ετία, το μυαλό δικαίως ταξίδευε είτε στον βοηθό της Lois Lane του Superman, Jimmy, είτε στις χαριτωμένες ξανθές δίδυμες, Mary-Kate και Ashley που πρωταγωνιστούσαν σε ό,τι χαζοκομεντί υπήρχε στα στις αρχές των 90’s.

Το δυναμικό δίδυμο τελικώς μεγάλωσε αλλά αποστασιοποιήθηκε από την υποκριτική, ευτυχώς όμως άφησαν «εκπρόσωπο» της οικογένειας τη μικρότερη αδερφή τους, Elizabeth.

 

 

Μάλιστα, τη Scarlett Witch της καρδιάς μας που ετοιμάζεται να κάνει τη ζωή του Doctor Strange άνω κάτω στο Doctor Strange 2: In the Multiverse of Madness

 

 

Όταν εμφανίστηκε για λίγο στο αμερικάνικο Oldboy, ο περισσότερος κόσμος αισθάνθηκε πως μία από τις δύο αδερφές έσπασε την παράδοση που τις ήθελε να εμφανίζονται παρέα και έκανε την εμφάνιση σε πιο dark έκδοση από τις χαζοπεριπέτειες που μας είχε συνηθίσει, ωστόσο αποδείχτηκε ότι η Elizabeth Olsen διέθετε κάτι πολύ πιο ξεχωριστό από τις διάσημες αδερφές της.

 

 

Δεν έχει καμία σχέση με τα κοριτσάκια που συνηθίσαμε να βλέπουμε, είναι μια αυθεντική γυναίκα και πολύ όμορφη μάλιστα. Μπορεί ως Scarlett Witch ή στο Godzilla να μην μας δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να απολαύσουμε τα «ατού» της, μόνο λίγο στο Wind River που μαζί με τον Jeremy Renner έδειξαν ότι η χημεία τους στο MCU μόνο τυχαία δεν ήταν.  

Κάνε κλικ στο Youtube για να δεις την «υπέροχη» σκηνή της:

 

 
Όπως και να 'χει, είναι πλέον η σταρ της οικογένειας. Και τη λατρεύουμε για αυτό. Γιατί είναι η Wanda μας. 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved