Το Instagram της γνωστής ηθοποιού μας προσφέρει ατελείωτες ώρες οπτικής απόλαυσης.

Η Elizabeth Hurley δεν αφήνει έναν τραυματισμένο αστράγαλο να σταματήσει τη ροή των φωτογραφιών με μπικίνι που κρατούν 2,2 εκατομμύρια ακολούθους να ασχολούνται με τη ροή της στο Instagram.

 

 

Η 56χρονη ηθοποιός, μοντέλο και ιδιοκτήτρια εταιρίας μαγιό Elizabeth Hurley ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο που υπέστη σε πλατό ταινίας στην Καραϊβική από τον Δεκέμβριο, αναφέρει η Daily Mail.

 

 

Όμως, ενώ μια αναρρωμένη Hurley προφανώς δεν μπορούσε να ποζάρει για νέες φωτογραφίες με μπικίνι τον τελευταίο καιρό, εξακολουθεί να βγάζει μερικά απολαυστικά στιγμιότυπα το 2022.

 

 
 

«Ναι, θα μπορούσα να είμαι σε μια πισίνα με ένα ροζ φλαμίνγκο», έγραψε στη λεζάντα της τελευταίας της ανάρτησης. «Ή θα μπορούσα να είμαι στριμωγμένη με τα σκυλάκια μου στο Blighty, να τρώω ένα σοκολάτα πορτοκάλι Terry και να βλέπω την τελευταία σεζόν του Ozark… εσείς αποφασίζετε».

 

 

Πάνω από 186.000 θαυμαστές έκαναν like στη δημοσίευση. Εξετάζοντας τη δραστηριότητά της στο Instagram το 2022, είναι δεύτερη σε δημοτικότητα μετά από μια άλλη φωτογραφία με μπικίνι που συγκέντρωσε πάνω από 203.000 likes την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

 

 
 

«Τράβηξα τη φωτό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των Χριστουγέννων στην Καραϊβική - λίγο πριν στραμπουλήσω τον αστράγαλό μου», αποκάλυψε στη λεζάντα της παραπάνω εικόνας. «Τώρα, ακόμα με πατερίτσες και ξαπλωμένη στον καναπέ, τρώω σοκολάτες και λυπάμαι τον εαυτό μου».

 

 

Και οι δύο απέχουν πολύ από τη δημοφιλέστερη ανάρτηση της Hurley για το 2021, στην οποία φοράει μόνο ένα γούνινο παλτό και ένα λευκό μπικίνι από την ομώνυμη σειρά μαγιό της.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved