Με βάση το Forbes, βγάζει αστρονομικά ποσά κάθε φορά που εμφανίζεται στο TikTok.

Όλα τα bikini στον κόσμο μοιάζουν να είναι φτιαγμένα γαι την Addison Rae.

Η σούπερ σταρ και ηθοποιός του TikTok μας άφησε άφωνους με εκείνο το υπέροχο μπικίνι με τα σταυρωτά λουράκια τυλιγμένα γύρω από τη μέση της σε μια εντυπωσιακή ανάρτηση στο Instagram. Η τολμηρή εμφάνιση της είναι πλέον μία τάση της μόδας για το 2022, σύμφωνα με το περιοδικό Seventeen.

 

 

Το Forbes αποκάλυψε πρόσφατα ότι τα εκτιμώμενα έσοδα της Rae του ύψους των 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων στην TikTok την καθιστούν την τρίτη θέση με τα υψηλότερα κέρδη της πλατφόρμας πίσω από τις αδερφές D'Amelio Charli (17,5 εκατομμύρια δολάρια) και Dixie (10 εκατομμύρια δολάρια).

 

 
 

Ενώ η Rae έχει 86 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok (συν άλλα 40 εκατομμύρια στο Instagram), μια προσοδοφόρα συμφωνία με την American Eagle και τη δική της σειρά Item Beauty της προσφέρουν άλλο ένα σημαντικό εισόδημα, ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στο He’s All That του Netflix συμπλήρωσε επίσης το εισόδημά της με ικανοποιητικό τρόπο.

 

 
 

Στο σύγχρονο remake του εφηβικού romcom του 1999, ο Rae έπιασε εύκολα το ρόλο μίας διάσημης στα social media του γυμνασίου που κάνει έναν geek να γίνει λίγο πιο δημοφιλής. Η σειρά κατατάχθηκε στο Νο. 1 στο Netflix σε 78 χώρες για μικρό χρονικό διάστημα μετά την κυκλοφορία του, με αποτέλεσμα να δώσει στην Rae μια συμφωνία για άλλες ταινίες.

Δες εδώ ποια είναι η Addison Rae: 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved