H Salma Hayek μπορεί να διαβάσει το μέλλον μας φορώντας μόνο το μαγιό της

Η νέα της εντυπωσιακή εμφάνιση στο Instagram μας πηγαίνει πίσω στο House Of Gucci.

H 55χρονη πλέον θεά της οθόνης, Salma Hayek, έχει να το λέει. Είναι τρομερή επαγγελματίας και το δείχνει κάθε μέρα και μέσα από το Insta της. Μόλις χτες έκανε ένα reference για την νέα ταινία που συμμετέχει. Η ταινία δεν είναι άλλη από το φημισμένο πλέον House Of Gucci το οποίο και ανέφερε με τον τρόπο της σε ένα νέο post.

Η Salma Hayek υποδύεται την tarot reader στην νέα ταινία του Ridley Scott που σπάει τα ταμεία παγκοσμίως. Ο χαρακτήρας της στην ταινία ονομάζεται Pina Auriemma και μπορεί να σου πει το μέλλον μέσα από τις μαγικές αυτές κάρτες.

 

 

Στην νέα της εμφάνιση στο instagram η ίδια κάνει reference με το μαγιό της στη νέα της ταινία. Φυσικά εμείς μένουμε άναυδοι με τα κάλλη της τα οποία είναι πλούσια. Η ίδια γράφει κάτω από τη φωτογραφία: «Αυτό δεν είναι ακριβώς το κουστούμι μου στο House Of Gucci, αλλά σίγουρα το προτείνω όπως και να’ χει». Εμείς μένουμε να θαυμάσουμε φυσικά την μεγάλη ηθοποιό που ακόμη το λέει η καρδούλα της.

 

 
 

Φυσικά από κάτω από το post είναι taggaρισμένη η ταινία House Of Gucci. Τι άλλο να κάνει κανείς για την ταινία του για να την προωθήσει με τον τρόπο του; H Salma πυροβολεί με ό,τι έχει και φυσικά διαθέτει αρκετά προσόντα.

 

 

Εμείς δεν μπορούμε να μην θυμηθούμε την προηγούμενη φωτογραφία που είχε βάλει η ηθοποιός πριν από αρκετό καιρό, πάλι με ένα άλλο μπικίνι.

Εμείς φυσικά συμφωνούμε και στηρίζουμε τις επιλογές της μιας και άλλο που δεν θέλουμε να τη βλέπουμε να ποζάρει με μπικίνι. Φυσικά αυτός είναι κι ένας καλός λόγος, όχι μόνο να δούμε ξανά το House Of Gucci, αλλά και να ανατρέξουμε στην παλιά της ταινιογραφία που είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, όπως φυσικά είναι και η ίδια.

Δες εδώ μερικές στιγμές από την μεγάλη της καριέρα στο σινεμά:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved