Η Ruby του Sex Education είναι το κορίτσι που μας αγνοούσε στο Λύκειο

Αυτό ωστόσο δεν κάνει την Βρετανίδα ηθοποιό Mimi Keane λιγότερο ποθητή.

Την στιγμή που ο πλανήτης παραληρεί με το Sex Education και το νεανικό έρωτα του Otis με την Maeve, είμαστε από τους λίγους που θα πουν το προφανές: ότι η Ruby Matthews, η posh χαρακτήρας της σειράς και εφήμερο ειδύλλιο του Otis, δεν μπορεί να ξεχαστεί με τίποτα και είναι ξεκάθαρα από τα κορίτσια που άξιζαν κάθε προσοχή.Η Mimi Keane, η ηθοποιός που την ενσαρκώνει, είναι 23 ετών γεννημένη στο Λονδίνο και καθ’ όλη την διάρκεια της δεύτερης αλλά και της τρίτης σεζόν, μας θύμισε την ωραία του σχολείου που μας αγνοούσε επεισοδιακά σαν να μην υπήρχαμε. Όλοι είχατε μία τέτοια στο Λύκειο, έτσι δεν είναι; Δεν ξέρουμε αν σταθήκατε τυχεροί και την ρίξατε μετά στο κρεβάτι, αλλά εμείς δεν είχαμε την τύχη του Otis. Ούτε πριν, ούτε μετά.

 

 

 

Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα ωστόσο, είναι πως μετά από τη πετυχημένη της εμφάνιση στο Sex Education -και νωρίτερα στο Tolkien με κεντρικό θέμα την ζωή του συγγραφέα του Lord of the Rings- ο δρόμος που ανοίγει για την Mimi Keene είναι σίγουρα στρωμένος με αρκετές δουλειές. Μέχρι τότε βέβαια, το Instagram της είναι ένας καλός τρόπος για να θυμηθείς πόσο άδικη είναι η ζωή και να αναρωτιέσαι ποιος είναι ο τυχερός με τον οποίο περνά τα καθημερινά ραντεβού της.

 

Και μην μπεις στη διαδικασία να ψάξεις το κορίτσι από το Λύκειο στο Instagram. Λογικά θα είναι πλέον παντρεμένη. Μείνε με τις φωτογραφίες της Mimi Keene που έχουμε παρακάτω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved