Η Βίκυ Κουλιανού μας θύμισε ότι μας αρέσει που είμαστε άντρες

Η χθεσινή της εμφάνιση στο GNTM έκλεισε στόματα. Γιατί μέχρι και σήμερα καμία δεν μπορεί να την φτάσει.

Την πρώτη φορά που αντίκρισα την Βίκυ Κουλιανού, ήταν σε ένα περιοδικό στο σαλόνι ενός ιατρείου. Πρέπει να ήμουν 11 η 12 ετών και το άρθρο που συνόδευε τις φωτογραφίες, περιέγραφε την εμφάνισή της σε ένα μεγάλο event του εξωτερικού, που ούτε καν θυμάμαι. Θυμάμαι όμως αυτό: ότι σκάλωσα στην ίδια την Κουλιανού. Δεν είχα ιδέα από τον χώρο του modeling, δεν μπορούσα να γνωρίζω τι έχει κάνει η Κουλιανού στην καριέρα της ή πόσα πράγματα θα έκανα ακόμη, αλλά εκείνη τη στιγμή είπα στον πατέρα μου ότι δεν έχω ξαναδεί κάτι πιο όμορφο στη ζωή μου.

Όσο περνούσαν τα χρόνια, τόσο μεγάλωνε και το άστρο της Βίκυς Κουλιανού. Οι γυναίκες στα γραφεία την είχαν σαν θεά. Όχι μόνο για τις συνεργασίες της με μεγάλους οίκους μόδας που ξεκινούσαν από την Armani και έφταναν μέχρι την Yves Saint Laurent, αλλά και για το γεγονός ότι αν ξεχώριζε κάτι πέρα από την ομορφιά της, ήταν το ήθος και η ευγένεια της. Ήταν κάτι που άκουγες μόνιμα από τις συντάκτριες στα γυναικεία περιοδικά, ανεξαρτήτως σε ποιον δημοσιογραφικό όμιλο δούλευες.

 

 

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM -μία εκπομπή που παραδέχομαι ότι δεν είναι από εκείνες που θα κάτσω να δω- δεν ήξερα πως ήταν καλεσμένη η Κουλιανού. Έτυχε το ζάπινγκ και μαζί με το ζάπινγκ, επιβεβαιώθηκαν όλα όσα είχα στο μυαλό μου όλα αυτά τα χρόνια. Μία Βίκυ Κουλιανού που κέρδιζε και το τελευταίο βλέμμα, που ξεχώριζε τόσο για την αστραφτερή της παρουσία όσο και για την συμπεριφορά της. Οι πιο εξειδικευμένοι θα πουν -και δικαίως- πως η εμφάνιση της Κουλιανού δεν ήταν τυχαία. Ότι δηλαδή, ποια καλύτερη για να βρεθεί σε ένα τέτοιο σώου, όταν εκείνη και η μόδα έχουν μοιραστεί μία ολόκληρη ζωή.

 

 

Εγώ στέκομαι ωστόσο ότι στα 54 της χρόνια, η Βίκυ Κουλιανού ήταν ό,τι πιο όμορφο μπορούσε να δει ένας άντρας στο χθεσινό GNTM. Ότι ο μόνος λόγος για να αγνοήσεις το πόσο υπέροχη συνεχίζει να δείχνει όλα αυτά τα χρόνια, ήταν οι κουβέντες που βγήκαν από τον στόμα της. Το πώς συγκινήθηκε με τα νέα παιδιά, το πώς -σίγουρα- θυμήθηκε τα δικά της πρώτα βήματα, αλλά και το πως αντιλαμβάνεται την σύγχρονη μόδα αποδεικνύοντας πως έχει περάσει πλέον σε ένα επίπεδο που ανήκει στα πρόσωπα που αξίζουν να φαίνονται – πόσο μάλλον όταν έχουμε μία ελληνική τηλεόραση που περιέχει αρκετά πρόσωπα που δεν έχουν κάτι να πουν.   

 

 

Η χθεσινή εμφάνιση της Βίκυς Κουλιανού, ήταν μία υπέροχη έκπληξη για τον καθένα εκεί έξω. Πόσο μάλλον όταν οι άντρες, τα νέα μοντέλα, αλλά και άνθρωποι του χώρου της μόδας, συνεχίζουν να τη θεωρούν ιερό τοτέμ. Και πολύ καλά κάνουν. Γιατί πολύ δύσκολα θα υπάρξουν ξανά τόσο σπάνιες περιπτώσεις σαν την Βίκυ Κουλιανού. Μακάρι να την βλέπαμε συχνότερα.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved