Ratpack Hotness Contest: Μεγάλη είσαι Ρωσία και θαυμαστά τα κορίτσια σου

Ρίξε την ψήφο σου και άκουσε τες να φωνάζουν “DA”! 

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι φίλε αναγνώστη: όταν λέμε Ρωσία εννοούμε από Ουκρανία μέχρι Άγια Πετρούπολη μεριά, από Μόσχα μέχρι τη νήσο Σαχαλίνι και από Σιβηρία μέχρι Λευκορωσία –για να μη συμπεριλάβουμε και τις λοιπές δημοκρατίες της Βαλτικής. Εντάξει; Συμπεριλαμβάνουμε όλη αυτή την απέραντη παγωμένη γη με τις καυτές πανύψηλες γυναίκες. Διότι πως αλλιώς κύριε μπορούν να την παλέψουν τα κορίτσια όταν έξω έχει -20 βαθμούς κελσίου για μήνες. Πόση βότκα, πόσο χαβιάρι, πόση αχνιστή σάουνα να κάνουν γυμνές; Οφείλουν να είναι καυτές! Είναι θέμα ζωής και θανάτου βλέπεις.

Εμείς περπατήσαμε πλάι στον ποταμό Βόλγα, περιδιαβήκαμε την Σιβηρία, περάσαμε μέσα από τα χωριά και τα model agencies της Ουκρανίας και της Λευκορωσίας, σκανάραμε τη Μόσχα από άκρη σε άκρη, χωθήκαμε στα club της Αγίας Πετρούπολης αναζητώντας το άγιο δισκοπότηρο του βορρά: την Ρωσίδα!

Και τι βρήκαμε; Θησαρούς βρήκαμε! Κορίτσια με μάτια τίγρης και επιδερμίδα απαλή σαν χνούδι. Πανύψηλες θεές που σε κάνουν να νιώθεις νάνος-προσκυνητής. Κορμιά που η κυτταρίτιδα δεν έχει τολμήσει όχι να εμφανιστεί αλλά ούτε καν να πλησιάζει. Δίμετρα πόδια και γεμάτα μπούστα, 2 σε 1 σε συνδυασμούς που δεν παίζονται! Έλα τώρα την ξέρεις τη φάση, είναι κούκλες σα μπιμπελό και όταν μιλήσουν και ρώσικα η λίμπιντο εκτοξεύεται στον Θεό.

Από το μακρινό Perm της Σιβηρίας να σου συστήσουμε την Galinka Mirgaeva με τα ατέλειωτα πόδια. Την Ksenia Islamova που θυμίζει super-model των 90s.  Την  Λευκορωσίδα Tanya Dziahileva και την Καναδή με ρώσικες ρίζες, Oksana Rykova, που στάνταρ παίζει να είναι από τα καλύτερα σώματα του instagram. Αυτές απλά για να σου ανοίξουμε την όρεξη, υπάρχουν κι άλλες κρυφές εκπλήξεις μέσα σε αυτές τις 179 υπάρξεις – άλλες ρωσίδες, άλλες δικές μας, άλλες Λατίνες, άλλες Σέρβες.

Μήπως όμως εσύ θες να ακούσεις “DA” για να ψηφίσεις στον διαγωνισμό μας;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved