«Και βλέπω κάτι όνειρα, που με τρελαίνουν και ξυπνάω»

Τι σημαίνουν τελικά τα σεξουαλικά όνειρα που βλέπεις;

Τα έχουμε δει όλοι μας ξανά και ξανά. Ήδη από την παιδική και εφηβική ηλικία μας, τότε που μετά την πρώτη φορά που πάθαμε την επιλεγόμενη «ονείρωξη», κοιμόμασταν με τον φόβο πως μπορεί να μας συμβεί ξανά. Να ξυπνήσουμε με εκείνη την αίσθηση ικανοποίησης. Και ντροπής. Μεγάλης ντροπής.

Βέβαια, τότε ήμασταν μικροί και δεν ξέραμε, μεγαλώνοντας όμως αποδεχθήκαμε τα σεξουαλικά όνειρα ως μέρος της ζωής μας. Ως μια ευχάριστη παρένθεση στον κατά τα άλλα βαρετό ύπνο. Πέρα λοιπόν από τις στάσεις που αυξάνουν την απόλαυση, και τους τρόπους για να αντέχουμε περισσότερο στο κρεβάτι, αποτελούν και τα όνειρα μέρος της σεξουαλικής μας ζωής.

Όμως, τι σημαίνουν τελικά; Μιας και υπάρχουν συγκεκριμένα μοτίβα που επαναλαμβάνονται στους περισσότερους από εμάς.

1. Σεξ με την πρώην

sex with ex1GETTY

Καλά καταρχάς μπορεί να σημαίνει το προφανές: ότι θέλουμε να ξαναρίξουμε την πρώην μας στο κρεβάτι, κι ας μας είχε ψήσει το ψάρι στα χείλη όσο καμία άλλη. Όμως πέρα από αυτό, μπορεί να έχει και βαθύτερες ψυχολογικές αιτίες. Ίσως είμαστε έτοιμοι να μπούμε σε μια καινούργια σχέση και νιώθουμε ανασφαλείς για δέσμευση. Και το μυαλό μας ζητάει μια πιο σίγουρη ανάμνηση.

2. Σεξ με διάσημες περσόνες

pamela anderson dream

Ναι μεν αλλά εδώ, αφού αρχικά είναι το απλό και φυσιολογικό, είδα τις φωτογραφίες της, έχω τρελαθεί και την θέλω στο κρεβάτι μου. ΟΚ, αλλά, δυστυχώς πολλές φορές σημαίνει ότι δεν είμαστε αρκετά χαρούμενη από τη δικιά μας σεξουαλική ζωή. Και ψάχνουμε μια grande διέξοδο από τη βαρετή καθημερινότητά μας.

3. Σεξ με την αφεντικίνα σου

horrible bosses alt 07072011

Κι αν είναι ωραία η κυρία, τι πειράζει δηλαδή; Αν μας ρωτάς εμάς καθόλου. Όμως οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν πως είναι πιθανόν να κρύβονται άλλα συναισθήματα κάτω από το συγκεκριμένο όνειρο. Ανάγκη για ανέλιξη σε εργασιακό και κοινωνικό επίπεδο, η αίσθηση του απαγορευμένου καρπού, ακόμα και τιμωρητικές διαθέσεις απέναντι σε εκείνη που νιώθεις ότι σε εξουσιάζει. Σε πρακτικό επίπεδο τώρα, εμείς θα προτείναμε πάντως αν σου δοθεί η ευκαιρία, αν δεν είσαι πολύ σίγουρος για το εργασιακό σου μέλλον να ΜΗΝ το δοκιμάσεις. Γιατί μπορεί να εγκλωβιστείς σε καταστάσεις που δεν θέλεις…

4. Σεξ με την κοπέλα του κολλητού σου

papakat

Θα μπορούσαν να γίνουν βαθυστόχαστες αναλύσεις για την τριγωνική επιθυμία και τα λοιπά και τα λοιπά. Αλλά ας αφήσουμε τα σάπια. Είναι ξεκάθαρο, τη γουστάρεις τη γυναίκα του, είναι Ο,ΤΙ πιο απαγορευμένο παίζει εκεί έξω, και μπορεί να μην το τολμάς γιατί είσαι τίμος, όμως η αλήθεια να λέγεται: θέλεις να κάνεις σεξ με την κοπέλα του φίλου σου. Νέτα, σκέτα!  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved