7 στάσεις του σεξ που ΔΕΝ θέλει να κάνετε

Μήπως κάνεις μία από αυτές και την ξενερώνεις;

Όσο και αν θέλουμε να είμαστε ευφάνταστοι και ενεργητικοί στο κομμάτι των στάσεων, ο ρεαλισμός λέει το εξής απλό: δεν βολεύουν όλες οι στάσεις. Που το λες και λογικό, γιατί εκτός από τις ταινίες του Χόλιγουντ, οι παρακάτω στάσεις δεν δουλεύουν για κανέναν και κυρίως για εκείνη που υποφέρει.

Αν πίστευες ότι μέχρι τώρα περνάει καλά, ρίξε μια ματιά εδώ.

Το όρθιο σεξ

 you both should be of equal height for standing sex 201610 1476705103

Σου κάνουν το χατίρι αλλά δεν τις βολεύει. Για να περάσουν καλά, πρέπει να έχετε σχετικά ίδιο ύψος. Διαφορετικά ο ένας λυγίζει γόνατα και ο άλλος σηκώνεται στα δάχτυλα των ποδιών. Άβολο. Άμα είναι να πρέπει να κρατήσεις ισορροπία για να κάνεις σεξ άστο. Παίξε Jenga.

Σεξ στο ντους

Ειδικά αυτά που βλέπεις στις Χολιγουντιανές ταινίες, όχι μόνο δεν ισχύουν αλλά φέρνουν και προβλήματα. Ο κυριότερος λόγος, είναι πως το νερό απομακρύνει τα φυσικά υγρά που εκκρίνετε και οι δύο από την ηβική σας περιοχή, κάνοντας την διείσδυση πιο ζόρικη. Χώρια του ότι στο ντους γίνονται και τα περισσότερα ατυχήματα.

Η στάση Λάμδα

downward

Γνωστή και ως downward dog, είναι η στάση που προκαλεί προβλήματα. Και λουμπάγκο. Εκτός του ότι είναι άβολη, θα δυσκολευτείς να μείνεις εκεί για αρκετή ώρα. Ακόμα και αν το κορίτσι είναι στη φάση που κάνει γιόγκα, τα πόδια σας θα μουδιάσουν στο πεντάλεπτο. Άστο ρε παιδί μου, δοκίμασε κάτι άλλο.

H χειράμαξα

wheelbarrow position 362x202

Θες να τα κάνεις ακόμα χειρότερα; Κάνε την χειράμαξα. Θα της κουράσεις τα χέρια και θα μουδιάσεις τους αστραγάλους της. Χώρια ότι φλερτάρεις και με την  κήλη στη μέση.

Η 69

Δυστυχώς για εμάς, οι περισσότερες γυναίκες έχουν την άποψη πως η 69 είναι από τις στάσεις που τις αποσυντονίζει. Δεν μπορούν να ευχαριστηθούν και παράλληλα να προσφέρουν ευχαρίστηση. Οπότε αν της αρέσει το στοματικό, θα πρέπει να της το κάνεις χωρίς να στο προσφέρει και η ίδια την ίδια στιγμή.

Το σεξ στο πάτωμα

hen

Εδώ παίζει το εξής: το τελευταίο οστό των γυναικών στο κόκκυγα, μπορεί ακόμη και να τραυματιστεί αν το πάτωμα είναι τελείως σκληρό και άβολο. Οπότε πριν την γονατίσεις, σκέψου αν μπορείς να την βάλεις πάνω σε μαξιλάρια. Ή να κάνετε το ίδιο πάνω στο κρεβάτι.

Σεξ στις σκάλες

sexstairs2

Τα πράγματα δεν γίνονται καλύτερα ούτε εκεί. Η στάση ανάσκελα δεν βολεύει την μέση ενώ σε doggy style ενδεχομένως να της πονέσεις τα γόνατα. Εξίσου βασανιστικό είναι να της βάζεις να στηρίζεται μόνο με τα χέρια ανασηκώνοντας τη. Γιατί απλά να μην ανεβείτε τη σκάλα μέχρι την κρεβατοκάμαρα;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved