ΣΕΞ: Οι αγαπημένες στάσεις των γυναικών για να έρθουν σε οργασμό

Έρευνα αποκαλύτει ποιες είναι οι τρεις στάσεις που τις στέλνουν στα αστέρια.

Δεν χρειάζεται να ξέρεις όλο το Κάμα Σούτρα απέξω και ανακατωτά, ούτε να κάνεις το κορμί σου λάστιχο προκειμένου να οδηγήσεις την ερωτική σου σύντροφο σε έναν ανεπανάλητο οργασμό και να την κάνεις να δει αστεράκια από την ηδονή. Και αυτό το λένε οι ίδιες οι γυναίκες.

Σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Women’ Health σε δείγμα 500 γυναικών, αποκαλύφθηκε ότι οι στάσεις που φέρνουν τις γυναίκες πιο εύκολα σε οργασμό είναι τρεις, όλες τους παλιές και δοκιμασμένες και εύκολες στην υλοποίησή τους.

Πρώτη –και με διαφορά- είναι η κλασική με εκείνη από πάνω, ενώ αρκετές πειραματίζονται με το cowgirl, δηλαδή εκεί από πάνω αλλά με πλάτη σε εσένα (μπράβο κορίτσια, έτσι σας θέλουμε).

Γιατί είναι ιδανική για εκείνη: Έχει έλεγχο του ρυθμού, της κίνησης και του βάθους της διείσδυσης, ενώ ενεργοποιείται αποτελεσματικά το μπροστινό 3 του αιδοίου της που είναι και το πιο ευαίσθητο. 

mh sex pos cowgirl

 

Δεύτερη πιο αγαπημένη των γυναικών, το doggy style (ξανά μπράβο σας, κορίτσια).

Γιατί είναι ιδανική για εκείνη: Αυτός ο τύπος διείσδυσης επιτρέπει στο πέος σου να αγγίξει τον τράχηλό της, ο οποίος είναι γεμάτος από νευρικές απολήξεις. Ωστόσο, σε αντίθεση με το πώς σου αρέσει εσένα η συγκεκριμένη στάση, οι γυναίκες προτιμούν αργή διείσδυση για να έρθουν σε οργασμό.

mh sex pos dogstyle

Τρίτη στάση το τιμιότατο ιεραποστολικό. Μην το υποτιμάς γιατί με λίγη φαντασία και το απαραίτητο trash talkingrash talking μπορεί να απογειωθεί.

Γιατί είναι ιδανική για εκείνη: Προσφέρει οικειότητα και πολύ στενή οπτική επαφή ανάμεσα στους δύο παρτενέρ, ενώ είναι και η στάση με τη μεγαλύτερη σωματική επαφή, τα οποία αμφότερα κάνουν τις γυναίκες να νιώσουν πιο άνετα και να φτάσουν πιο εύκολα σε οργασμό. Επίσης, με αυτή τη στάση και την κατάλληλη κίνηση από εσένα θα ερεθιστεί πιο εύκολα η κλειτορίδα της.

mh sex pos mission



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved