Και πως θα γίνω μαραθωνοδρόμος στο κρεβάτι;

3 στάσεις για μεγάλες, απολαυστικές διαδρομές.

Σίγουρα κυκλοφορούν διάφοροι μύθοι, όπως ότι οι γυναίκες δεν απολαμβάνουν το «ένα στα γρήγορα» και ότι ευχαριστιούνται μονάχα όταν κλείσει μια ώρα αχαλίνωτου σεξ. Είναι γνωστό πως οι υπερβολές είναι αγαπημένο σπορ των ανθρώπων.

Από καιρό εις καιρό όμως είναι κομματάκι ωραίο, οι συνεδρίες σεξ που κάνεις με τη δικιά σου, να είναι μακράς διαρκείας. Βέβαια, το πιο σημαντικό είναι να βρίσκεται τρόπους για να μεγαλώνετε την απόλαυση, κι όχι μονάχα το χρόνο που βρίσκεστε πάνω στο κρεβάτι.

Έτσι, είτε επειδή γουστάρεις να της χαρίσεις μια μακράς διαρκείας νύχτα, είτε επειδή τώρα τελευταία δεν κρατιέσαι και τελειώνεις γρήγορα, υπάρχουν 3 στάσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

1. Εκείνη από πάνω

bigstock Man kissing woman while she is 112652042

Τίμια και κλασικά πράγματα. Όταν εκείνη έχει τον έλεγχο, μπορεί να ελέγξει τις δικές σου αντιδράσεις πιο εύκολα. Σε καταλαβαίνεις, και μπορεί να σε κάνει να χαλαρώσεις ώστε να μην κάνεις την έκρηξη ακόμα… Δώστης τα κλειδιά και δεν θα χάσεις.

2. Το κουτάλι

bigstock Couple In Love Having Intimate 168358784 1

Εδώ τα πράγματα είναι χαλαρά από μόνα τους. Η κίνηση βοηθάει στον γυναικείο ερεθισμό χωρίς να μπαίνεις στο mode πολυβόλο από πλευράς σου. Ιδανική στάση ώστε η φάση να θυμίζει περισσότερο τον παφλασμό των κυμάτων στην ακτή, παρά ορμητικά νερά που σκάνε πάνω στα βράχια (βλέπε doggy style).

3. Στην καρέκλα

bigstock Sexy brunette seduced a guy in 99566303

Πάλι εκείνη από πάνω ώστε να ελέγχει την κατάσταση, για να μπορεί να χαλιναγωγήσει την τάση σου για «γρηγορότερα και σκληρότερα», ενώ ιδανικά κοιτάς την πλάτη της. Το ότι δεν είσαι ξαπλωμένος σε αφήνει σε εγρήγορση, μειώνοντας τις πιθανότητες να τελειώσεις πιο νωρίς από ότι πρέπει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved