Το απόλυτο καλοκαιρινό στυλ του Justin Theroux είναι λευκό

Έκανε το άσπρο ροκ αντί για κυριλέ.

Το λευκό είναι αλήθεια έχει περάσει και μεγαλύτερες δόξες τα παλιότερα χρόνια. Τότε στα τέλη των 90s και στις αρχές των 00s πρέπει να είχε γίνει κανονική μανία. Η μόδα των μεγάλων κλαμπ της εποχής απαιτούσε «ασπρίλα» από την κορφή ως τα νύχια: άσπρο παπούτσι, άσπρο παντελόνι, άσπρο πουκάμισο-μπλουζάκι, άσπρο ακόμα και σακάκι! Κι όλα αυτά με κυριλέ MODE ON.

Τα τελευταία χρόνια αυτή η τρέλα έχει υποχωρήσει λίγο, χωρίς βέβαια να χαθεί καθόλου. Απλά πια η μόδα του καιρού δεν απαιτεί την λευκότητα της νύφης. Ένα πουκάμισο, ίσως ένα παντελόνι λινό αλλά σίγουρα όχι όλα άσπρα. Πάντα με μια κάποια υποψία επισημότητας στο ντύσιμο.

JustinTherouxNYCwhiteout

Εκτός αν είσαι ο Justin Theroux που δεν καταλαβαίνεις από αυτά. Και παίρνεις ένα κλασσικό trend του καλοκαιριού και του δίνεις μια ροκ διάθεση. Ξεκινάς με τα σωστά γυαλιά αεροπόρου, φοράς ένα απλό t-shirt με διακριτικές λεπτομέρειες, αντί για παντελόνι βάζεις άσπρο τζιν και τελειώνεις αυτό το ενδυματολογικό κοκτέιλ με τις αγαπημένες σου ροκάδικες μπότες με κόκκινο κορδόνι. ΟΚ, αυτό το τελευταίο το κάνεις αν δεν ζεις στη Μεσόγειο και κινδυνεύει να βράσει το πόδι σου στους 40 βαθμούς κελσίου. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved